Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| stormer
 | | Član od: 25 Tra 2017 | | Poruke: 19 | | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Sri Svi 10, 2017 4:47 pm Naslov poruke: [GB-2017] Plymouth GTX 1971 (1:24, Monogram) ***ZAVRŠENA*** |
|
|
Ovu maketu sam dobio u razmjeni sa prijateljem, koja je bila več tada započeta, sve skidano sa smrekica.
Čini mi se da postoji neka kemija izmedju Mopara i Plum Crazy boje. Uzeo sam maketu zbog 4x svjetla,
koja mi nevjerovatno dobro izgledaju na oldtajmerima. Ta maketa mi se najviše svidja zbog prednjeg Grilla
i taj dio je baš najbolje dokumentiran. Moja misija ovog projekta če bit, da se štoviše približem originalu:
Maketa je za sada u ovome stanju, u čekanju na slaganje i bojanje sa primerom:

stormer: poruka promijenjena dana: Pon Tra 23, 2018 9:33 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sri Svi 10, 2017 5:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| Koje lijepe mašine... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5150 | |
|
Upisano: Čet Svi 11, 2017 6:24 pm Naslov poruke: |
|
|
steta sto maketu ne daju sa HEMI-jem, ovako moras kupovat jos jednu maketu samo zbog motora. moj ceka na red, HEMI, naravno
bas se veselim vidjet kako ces ga slozit, mozda ti ukradem koju ideju  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| stormer
|
Upisano: Ned Svi 21, 2017 1:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, slažem se s tobom Matija, ali neću nabavit HEMIja... upotrebio sam malo jače poklopce ventila
znamke MOROSO, koje sam dobio več pred godinama. Sporo grizem kroz plastiku, i odlučio da napravim
GTXa sa vinyl krovom. Baš je sladak u two-tone boji.
Naravno Mr. Mišič za bolju definiciju kromiranog grila. Mislim da se sa tvorničkim kromiranjem
izgubi previše detajla.
I kod bodya imam svoje fore, jer ne slušam uputa od kita, i zaljepim body da mogu pokitat sve ružne
spojeve. Šasija se može staviti nutra i sa magnetima.
Prije ljepljenja:
I kitanje sa stirenom...
Za motor ću upotrebit Gulf narančnu jer nisam neki opaki Mopar znalac i ne brinem za tačne nianse boja.
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5150 | |
|
Upisano: Ned Svi 21, 2017 3:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam shvatio sta si ovo kitao na nosu.
Svidjaju mi se novi poklopci ventila. Vece je uvijek bolje  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| stormer
|
Upisano: Pon Tra 23, 2018 9:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Oprosti Matija za kasan odgovor, ali do prošlog tjedna nisam našao vrijemena za makete.
Kital sam spoj između bodya i spodnjog dijela ispred kotaća. Revell je htio da to napravim na kraju,
ali svi znamo, kako to izgleda. I u tome slučaju nebi bila maketa pravilno sastavljena, jer original
nema panelnih linija na tome mijestu.
Završena maketa <<LINK>> _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|