Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| sea wolf
 | | Član od: 12 Stu 2005 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Mali Lošinj |
|
Upisano: Čet Lip 22, 2017 8:25 am Naslov poruke: 1/350 Waterline serie M/V Krasica I - Jugolinija Rijeka |
|
|
Evo nakon što sam startao prije 2 godine sa serijom brodovA 40 komada Jugolinije Rijeka prvi je gotov , sada slijede drugi na istom principu uskoro izlaze sa navoza i drugi.
 _________________ Glavan S. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1042 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Čet Lip 22, 2017 8:42 am Naslov poruke: |
|
|
Meni kao totalnom laiku za brodogradnju ovo izgleda fantastično, pravo osvježenje u ovo vruće jutro.
Pozadina, ovo nebo, to je neka fotografija ili? Baš dodaje na realnosti uz podlogu. _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Lip 22, 2017 7:07 pm Naslov poruke: |
|
|
prekrasna, kompa, prekrasna  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Čet Lip 22, 2017 8:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam se uvijek ko klinac ( iza leđa poslovnjaka na tv) pitao odakle im ti brodovi i gdje su ih kupili
Lipo
P-51: poruka promijenjena dana: Pet Lip 23, 2017 6:24 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| stari
| | Član od: 12 Lip 2012 | | Poruke: 304 | | Mjesto: Kastav |
|
Upisano: Čet Lip 22, 2017 9:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jako lijep rad, efektna fotografija i brazda kao da je prirodna. Jedino, barem meni, kvari dojam slab okvir postolja (na drugoj slici čvor) i prevalika natpisna pločica. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sea wolf
 | | Član od: 12 Stu 2005 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Mali Lošinj |
|
Upisano: Pet Lip 23, 2017 4:13 am Naslov poruke: |
|
|
Sto se tice plocice one su napravljene da budu bas tocne kad dodje staklo sad odozgora tako da podloga sa staklom zatvara kompletno zadnju stranu plocice a sto se tice drva to su obicne daske koje se samo odpile za kanal od stakla i pofarbaju kako je na mojim maketama vazan subjekt i daska je uglavnom prekrivena medijem u kojem brod pliva ne trosim puno energije na to niti me zanima da to bude od neke ekstra k valitete vec da sluzi svrsi da ne pada prasina po maketi pa i ako ima negdije koj cvor ne smeta mi dapace daje neku prirodnu draz drva i dr. _________________ Glavan S. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sub Lip 24, 2017 11:44 am Naslov poruke: |
|
|
Baš lijepo  _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|