Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 08, 2017 4:56 pm Naslov poruke: Meng Shilka |
|
|
Zgotovio sam i ovu. Recimo. Vrhunska maketa koja mi je radila probleme (u stvari, sam sam si radio probleme) gdje god je bilo moguće. Em padala i trgala se, em sam napravio preko nekoliko početničkih grešaka, em ovo, em ono, em-48.
Jedina zamjerka su užasno loše gusjenice (klik sistem, workable) koje jednostavno ne drže i raspadaju se. Uspio sam ih postavit bez ljepljenja, zato malo djeluju zbrčkano. Drugi put Friulke svakako. Loš je i balvan, neuvjerljiv je. Nisam imao živaca sređivat ga. Jer sam lijena bitanga.
Hoću li nabavit bar još jednu i radit? Hell yeah!!!
Komentari i kritike i više nego dobrodošli...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Čet Lip 08, 2017 5:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni je to baš ok rad i jedno od najdražih mi oklopa, baš onako, moćno. Guske ne prate ostatak makete pa ako skupiš lovu možda bi trebalo razmislit o boljim.
Na kraju pitanje: ima di shilka a da uopće nema radara, u nijednom položaju? Skinut. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 08, 2017 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da mogu još malo guske popeglat i natjerat ih da sjednu bolje (nisu zaljepljene, samo stoje ovak kak jesu i kod svakog pomaka makete se pomaknu). Sad sam tek shvatio da nisam ni gaznu površinu drybrushao metalik.
Što se verzije bez radara tiče, Mengova sastavnica daje mogućnost za izradu verzije ZSU-23-4M2 ruskih marinaca na Crnom moru 2011. Ona nema ovaj tanjur za kotlovinu, već neki mali radar na kupoli s desne strane.
Nešto malo što sam čitao, vidio sam da su Rusi u Afganistanu skidali ove velike radare kad su shvatili da im Shilka super radi za šoranje Talibana po brdima.
Btw, ovo je verzija 23-4M iz Prvog Čečenskog rata '95-'96. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Čet Lip 08, 2017 9:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Super je |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Pet Lip 09, 2017 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
Super je! Baš je dobro ispala. Tih par sitnica šta bi se moglo popraviti radi još boljeg vizualnog dojma i sam znaš koje su, da ne ponavljam budući si ih i sam spomenuo.
Po meni odličan rad.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MakroMaki
 | | Član od: 27 Kol 2013 | | Poruke: 639 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 09, 2017 12:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Najs!
Steta zbog gusjenica. Znam da si spremio maketu u vitrinu, ali mozda nebi bilo lose investirati u neke aftermarket guske pa da to dotjeras do kraja.
M _________________ MK Grunf Zagreb - ajatolah rokenrolah
MK Grunf website |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hrvoje
 | | Član od: 16 Sij 2015 | | Poruke: 568 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 10, 2017 12:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobro je ispala, sa idućom malo opreznije i bit će super! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
 | | Član od: 04 Stu 2012 | | Poruke: 434 | | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Ned Lip 18, 2017 10:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni izgleda extra. Svaka cast _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|