Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Čet Tra 06, 2017 1:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Ludilo!!!
Zgrada je gotovo ko i prava. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
 | | Član od: 04 Stu 2012 | | Poruke: 434 | | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Čet Tra 06, 2017 8:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Fenomenalan rad!!! Zgrada posebno gornji sruseni dio je fantastican. Citava kompozicija je extra.... _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
 | | Član od: 23 Ruj 2009 | | Poruke: 224 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 06, 2017 9:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Nastavak radova na detaljima...klima, satelitska, kontejneri, gume, barikada, a joj kolko toga još mora ići .....
|
 |
| robert11
 | | Član od: 29 Pro 2007 | | Poruke: 551 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sub Tra 08, 2017 10:17 am Naslov poruke: |
|
|
odlično, jedino malo ova satelitska antena mi je onak, neuvjerljiva.. fali ti oanaj štrčak naprijed i previše je zaprljana , .. gledam svoju, 25 godina je na zidu i ima par štrafti hrđe al se boja još drži ... po meni bilo bi šteta da ju ne doradiš... možda je mali detalj al uz perfektno odrađen ostatak ovo mi odudara .. _________________ MK GRUNF ZAGREB - ispostava Karlovac
https://www.facebook.com/Robert-Ple%C5%A1e-miniatures-457736614415436/?fref=ts |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
|
Upisano: Sub Tra 08, 2017 10:44 am Naslov poruke: |
|
|
Tnx na komentaru, fakat je konstruktivan
No antena je još uvijek u radu i definitivno ide na nju onaj "tronožac" sa prijamnikom + žice.
Osim toga dečki u klubu su mi savjetovali i par rupa od metaka
Bumo vidli kak bude sve to ispalo
A sad kaj se boje antene tiče, točno je da ima svakakvih i onih kojima se boja drži i onih koje su hrđave, zgužvane, propucane i sl.
Ja sam inače za ovu dioramu iskoristio 20 detalja skinutih sa različitih fotografija a među kojima sam našao fotku ovakve antene (mislim na boju) e sad dali je oku ugodna ili nije to ovisi o ukusu svakoga od nas.
No bitno je da je tu
Hvala na gledanju i komentarima još jenput. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
 | | Član od: 29 Pro 2007 | | Poruke: 551 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sub Tra 08, 2017 4:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stips Napisao/la: | Tnx na komentaru, fakat je konstruktivan
No antena je još uvijek u radu i definitivno ide na nju onaj "tronožac" sa prijamnikom + žice.
Osim toga dečki u klubu su mi savjetovali i par rupa od metaka
Bumo vidli kak bude sve to ispalo
A sad kaj se boje antene tiče, točno je da ima svakakvih i onih kojima se boja drži i onih koje su hrđave, zgužvane, propucane i sl.
Ja sam inače za ovu dioramu iskoristio 20 detalja skinutih sa različitih fotografija a među kojima sam našao fotku ovakve antene (mislim na boju) e sad dali je oku ugodna ili nije to ovisi o ukusu svakoga od nas.
No bitno je da je tu
Hvala na gledanju i komentarima još jenput. |
onda sorry, mislio sam da je taj detalj gotov .. ova ideja s rupama mi se dopada.. bude to super na kraju.. Sam ti spuštaj slike i dalje.. _________________ MK GRUNF ZAGREB - ispostava Karlovac
https://www.facebook.com/Robert-Ple%C5%A1e-miniatures-457736614415436/?fref=ts |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
|
Upisano: Pon Tra 10, 2017 5:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo i manjeg nastavka sa detaljiranjem....
Ovak je na kraju ispala antena
A onda sam naletio na fotke "Hell Cannona" i uz mao skreča napravio sljedeće...
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Uto Tra 11, 2017 5:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobar ti je ovaj Hell Cannone, samo ti bude malo to much na ovoj diorami, rađe je prebaci na onu drugu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 11, 2017 11:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Zgrada , mislim ono što je od nje ostalo , je ispala super. Vjerujem da će na kraju biti još bolja. Tenk može još bolje ispasti , ali znam da je ovo prikazano podložno promjenama i vjerujem da će ih biti . Pa poznajem te i znam kako radiš , zar ne ?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
|
Upisano: Sub Tra 15, 2017 3:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Tasma imaš pravo, kad malo bolje razmislim ipak je tu mač pa ide anva
Gorane naravno da je sve još u fazi dorade i završne šminke. Tenk još mora dobiti završni tač tak da je kritika na mjestu.
A za sada sam stigao sa radom do tu negdje.....sorry na lošijoj kvaliteti fotki slikal sam sa mobačem pod nekim ful jakim reflektorom pa sad.....
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 15, 2017 5:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bormeš, sve bolje i bolje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
 | | Član od: 04 Stu 2012 | | Poruke: 434 | | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Sub Tra 15, 2017 9:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Fantasticno!!!! Jako dobro i busy sto bi se reklo. Bas ima dosta detalja i izgleda jako realno! _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|