Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

AFV Club 1/35 Sturmtiger

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
RonBurgundy

Član od: 15 Sij 2015
Mjesto: Krapina/Zagreb
PorukaUpisano: Pet Tra 07, 2017 8:11 pm    Naslov poruke: AFV Club 1/35 Sturmtiger Citiraj ovaj komentar

Nakon jako dugo vremena da završim i s tim, nije mi ga se dalo gledati ga više kako mi se ruga. Prilično sam zadovoljan kako je ispao nakraju.
Komentari dobrodošli.

LP
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Tra 08, 2017 7:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlićan. Jedino mi ova oxide red nekako ne sjeda. Nek me netko ispravi ako griješim, ali smeđa boja koja se upotrebljavala je bila schokoladenbraun, a ne ova crveno smeđa.
Natrag na vrh
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Tra 08, 2017 8:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni se ćini jako lijepo odrađeno ,nije pretjerano s wetheringom, taman za neku vitrinicu Smile .
RonBurgundy

PorukaUpisano: Sub Tra 08, 2017 1:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala momci, drago mi je da vam se sviđa.
Kaj se tiče boje, koristil sam AK Rotbraun. E sad, koristili su oni i tu i Schokobraun, al sam rađe uzel ovu jer mi je Schokobraun bila malo pretamna. Mislim da nije greška. To je za kamuflažu. A na mjestima oštećenog zimmerita sam koristil Revellov Ziegelrot ak se ne varam. Dobro predstavlja crveni primer koji su koristili.
Njemačke su boje tako i onako zadnje 2 godine rata jako odstupale u nijansama, tako da se praktički može koristiti svaka nijansa tamnožute, zelene ili crvene/smeđe.
Natrag na vrh
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Sub Tra 08, 2017 2:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni se jako sviđa kako si ga napravio, ali mi stalno ostavlja dojam nedovršenosti. Sve je napravljeno odlično i po P.S.-u ali ima tu još prostora za zabavu i igranje (i pri tom uopće ne mislim na neko jako i ekstremno trošenje i prljanje).
RonBurgundy

PorukaUpisano: Sub Tra 08, 2017 2:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Apsolutno se slazem, ali...U zadnje vrijeme stvarno imam jako malo vremena za maketarenje, a posto ih imam puno za dovrsiti i rekao sam sam sebi da nema zapocinjanja novih dok ove ne zavrsim.
Uz zo, uvijek se mogu vratiti i dodavati nove stvari na njega Smile
Natrag na vrh
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Sub Tra 08, 2017 3:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Skroz te razumijem, meni je još prije skoro dvije godine broj započetih maketa na lageru premašio broj nezapočetih i premda sam i sam donio odluku da neću ništa novo započet dok ne dovršim barem 50% započetih još uvijek mi s vremena na vrijeme vrag ne da mira. Twisted Evil Al' barem sam smanjio kupovinu novih maketa na minimum a i odustao sam od prevelikog filozofiranja prilikom izrade. Sve strogo OOB (možda malo samogradnje ako ne oduzima previše vremena) i stvari su se počele pomalo kretati u pozitivnom smjeru. Wink
Franc2

Član od: 01 Tra 2016
PorukaUpisano: Sri Tra 12, 2017 2:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja mislim da je gornji dio jako lijepo ispao, samo ti je donji dio prečist i preblijed. Nije ti isti dunkelgelb na kotačima i gore.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma