Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| bosanac
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 253 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 9:09 am Naslov poruke: |
|
|
| Hvala bos, ovo je vrijedilo skinuti, sada žicam, imaš li još možda sličnih filmića? Zanimljivi su gosti na Borongaju, slovaci sa He-111. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bosanac
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bosanac
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DavorŠotman
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 375 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 11:16 am Naslov poruke: |
|
|
| tiger Napisao/la: | | Hvala bos, ovo je vrijedilo skinuti, sada žicam, imaš li još možda sličnih filmića? Zanimljivi su gosti na Borongaju, slovaci sa He-111. | osim redova he-111 vide se i redovi štuka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bosanac
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 11:26 am Naslov poruke: |
|
|
| Kad pricam o sukcesiji onda pricam i o ovakvim materijalima koji su smjesteni negdje u arhivima beogradskim. Pored toga ima jos stosta lijepoga samo mi do toga ne mozemo doci a oni koji to posjeduju svako malo preko ebay-a rasprodaju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 7:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| DavorŠotman Napisao/la: | | tiger Napisao/la: | | Hvala bos, ovo je vrijedilo skinuti, sada žicam, imaš li još možda sličnih filmića? Zanimljivi su gosti na Borongaju, slovaci sa He-111. | osim redova he-111 vide se i redovi štuka |
Davore upavu si, nisam namjerno spominjao njemačke Stuke, niti Ju-52, jer su oni tamo bili "doma". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 8:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| DavorŠotman Napisao/la: | | osim redova he-111 vide se i redovi štuka |
Na filmiću je samo jedan slovački He 111, lijevo od njega je već ZNDH Do 17. Uspori si filmić pa ćeš vidjeti, jer je jako kratka sekvenca. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bosanac
|
Upisano: Pon Lis 16, 2006 3:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Decki a ono imas pivu sto si stavio link? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DavorŠotman
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 375 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Lis 16, 2006 5:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| bosanac Napisao/la: | | Decki a ono imas pivu sto si stavio link? | sorry, hvala što si podijelio materijal sa nama, uskoro možda budem imao i ja nešto novo pa ću vrlo rado staviti slike, otkrio sam da jedan moj kolega ima kolegu koji radi za hep i godinama dok je spajao struju po tavanima skupljao materijal o ndh, ovaj mi kaže da on ima toga podosta, e sad, bumo vidjeli, nedavno sam upoznao čovjeka (starijeg i vrlo poznatog u gradu) koji navodno (tak su mi drugi rekli) ima sve brojeve Hrvatskih krila, al nakon mnogih pokušaja ,čovjeka nisam uspio nagovoriti da mi to pokaže, smola |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 16, 2006 9:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| bosanac Napisao/la: | | Decki a ono imas pivu sto si stavio link? |
Bos pa već na početku sam se zahvalio u svoje ime, naravno još jednom hvala za druga dva filmića, i jasno piva ako se sretnemo
| DavorŠotman Napisao/la: | | otkrio sam da jedan moj kolega ima kolegu koji radi za hep i godinama dok je spajao struju po tavanima skupljao materijal o ndh, ovaj mi kaže da on ima toga podosta, e sad, bumo vidjeli, nedavno sam upoznao čovjeka (starijeg i vrlo poznatog u gradu) koji navodno (tak su mi drugi rekli) ima sve brojeve Hrvatskih krila, al nakon mnogih pokušaja ,čovjeka nisam uspio nagovoriti da mi to pokaže, smola |
Davore, ajde malo obradi svoga poznanika glede tih materijala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Schnellboot
 | | Član od: 31 Svi 2006 | | Poruke: 285 | |
|
Upisano: Sub Lis 28, 2006 3:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| Na trećoj snimci - vadjenje broda iz Dunava - vidi se da je iznad monitora "Sava" sagradjena nekakva konstrukcija - pitanje: jel to nekakva "dizalica" kojom su izvukli monitor "Sava" iz Dunava? Jel brod potonio na samo dno ili je dijelom bio na površini? Prvi kadrovi preko cijelog broda prikazuju brod kojem su kupole već izvan vode... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Velj 27, 2007 7:38 pm Naslov poruke: imam i ja |
|
|
| Koliko znam to to se zove NDH slikopis i postoje tri dvd-a,a posjedujem ih pa ako nekoga zanima neka se javi.Isto tako imam nekih saznanja da bi se trebalo toga još pojaviti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| r.i.s.t.a.
 | | Član od: 21 Tra 2006 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sri Velj 28, 2007 3:23 pm Naslov poruke: Re: imam i ja |
|
|
| Lucky Napisao/la: | | Koliko znam to to se zove NDH slikopis i postoje tri dvd-a,a posjedujem ih pa ako nekoga zanima neka se javi.Isto tako imam nekih saznanja da bi se trebalo toga još pojaviti. |
evo zanima mene a ko je to izdao i kada, i gde je u prodaji? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Velj 28, 2007 3:46 pm Naslov poruke: slikopis |
|
|
To ti nije nitko izdao.Radi se o arhivima,tj. starim snimkama prebačenim na dvd.Slika nije vrhunska ali je itekako gledljiva
Evo toliko ukratko.
Fly like an eagle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|