Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| doc3ina
 | Član od: 16 Ruj 2016 | Poruke: 27 | |
|
Upisano: Uto Stu 01, 2016 2:10 am Naslov poruke: DTM pokusaj |
|
|
Pozz ekipa, evo na redu je druga maketa i prvi pokusaj diorame.
Inace ne volim ovo slikanje u radu , ali sad u pocetcima mi ipak mozete ukazati na greske prije dovrsetka
Radi se o Revell M3 DTM 2012 i pokusati cu ga docarati na startu prvenstva , inace ovo radim kao poklon jednom pasioniranom ljubitelju utrka na dva i cetiri kotaca:)
Jos napomena da sam , ne racunajuci maketu naravno, sve ostalo nasao u garazi pa nije na takmicarskoj razini haha , ali ja sam zadovoljan zasad .
 _________________ Slažem ponekad , ne lažem  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5042 | |
|
Upisano: Uto Stu 01, 2016 10:43 am Naslov poruke: |
|
|
Vidim da ne gubis vrijeme
Nabavio maketu prije 2 tjedna a evo je vec skoro gotova
Sto se tice podloge, mislim da ti je staza jako uska, preuska. a i izbor materijala za asfalt pogresan. Ove rupice su prevelike i vide se, znaci nije dobar. probaj naci neki glatki materijal i onda farbat u nekoliko nijansi sive. ili rolu smirglpapira ofarbaj, nekog finijeg _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| doc3ina
 | Član od: 16 Ruj 2016 | Poruke: 27 | |
|
Upisano: Uto Stu 01, 2016 11:25 am Naslov poruke: |
|
|
Ma znam , ali sve sam to u sat vremena nasao u garazi pa ce posluziti za prvi put , podloga je od smirgl kocki za zidove jbg , a rupice sam joj punio sa kitom za drvo kojeg je bilo taman za ovo sto sam napravio inace bi cini mi se dobio puno bolji dozivljaj
Sto se tice velicine auto je 1/24 i da sam isao na pravi omjer di bi zavrsio , a to mi je poklon tastu za rockas za u garazu  _________________ Slažem ponekad , ne lažem  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|