Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

HemiCuda. da, opet :-)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Ned Ruj 04, 2016 8:58 pm    Naslov poruke: HemiCuda. da, opet :-) Citiraj ovaj komentar

a sta da vam pricam.... Very Happy
dugo vec ima da nisam slozio V8, jos duze ima da nisam slozio Hemi. a jaaako dugo vec ima da nisam slozio Cudu Very Happy Laughing
pa rekoh zasto ne, ionako imam sve za nju, od zamjenskih felgi, distributora, karbica, pulleya, breathersa, boje, a i pripadajuceg PE seta
za pocetak sam skinuo sav krom i bavim se visinom auta, mislim da sam odlucio da ce bit ovako nisko kao na slici.
a bome ce tu bit i jedno iznenadjenje, doduse, mnogima sam vec rekao za svoj plan za nju tako da i nije neko iznenadjenje Cool

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Ned Ruj 04, 2016 10:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shocked , kakva će biti? Srebrna, narančasta ili možda zelena?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
mico

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Ned Ruj 04, 2016 10:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low zna samo jednu boju, a to je crvena. Very Happy

Sretno sa projetkom. Wink

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Ruj 04, 2016 10:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ajde super da si krenuo. Lijepo je vidjeti novi topic što se tiče automobila pod projekti u radu. Brzo hočemo slike daljnjeg napretka Hiperaktivan
Gazda
PorukaUpisano: Ned Ruj 04, 2016 11:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa gume ce bit crne, unutrasnjost, podnica.... nije da ce cijeli auto bit crven, samo body Very Happy

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Ruj 05, 2016 12:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iznenađenje bi bilo da ne bude crvena! Sve ostalo... Bla Razz
Šalim se... Ajde, ajde, da i to vidimo Cool

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Ruj 05, 2016 12:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kako vec i drugi pisu......pravo iznenađenje bi bilo da ne bude crvena, ali ako tebe veseli tko smo mi da se mijesamo.

Ja bih volio da nas iznenadis narancastom ili srebrnom!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Low
Gazda
PorukaUpisano: Pon Ruj 05, 2016 12:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kako ste me napali svi za crvenu..... Laughing
Pa dodje mi da samo bacim clear lak na ovu plastiku i nek vam bude Laughing Laughing
Bit ce crvena i tocka. Nema druge boje. Izguglajte pa nek mi netko nadje ljepsu original boju od E5 rally red. Osim ljubicaste. I sa crnim hemi decalom po boku....ajme. kome se ne svidja, ne mora gledat Very Happy Cool Laughing
Gazda
PorukaUpisano: Ned Ruj 11, 2016 7:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nema vise nazad Very Happy Cool

davno sam jos od jednog slovenskog kolege kupio zapocetu cudu za neke male pare, rekoh bit ce za dijelove. a onda je revell prije koju godinu reizdao cudu sa raisin bran haubom (dosad je bila samo shaker hauba) koju sam nabavio cim se ukazala prilika. i tako je to kod mene stajalo i stajalo i ideja se rodila. zasto ne iskoristit onu cudu da iskopam vrata s nje i napravim nesto sto jos nisam nigdje vidio, muscle sa otvorenim vratima. postoje resinski kitovi za otvaranje vrata modernih auta (vecinom WRC), ali za muscle nema. pa sam si dao mali zadatak Very Happy Very Happy
necu oboja vrata otvarat, samo vozacka. nema mi to smisla, samo extra posao, dovoljno mi je ovo. a i estetski ce bit ljepse jer cuda ima veliki decal po boku, pa nek na jednoj strani bude citav, a na vozackoj ce bit prekinut.

nek netko drugi otvara oboja, to ostavljam za nekog hrabrijeg od mene Razz

slike sam naso na netu, donor je dao svoje, sad je na meni Cool

PorukaUpisano: Ned Ruj 11, 2016 8:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A jesi je izmesario, sretno sa time Shocked

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Uto Ruj 13, 2016 11:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo, tek sam kod svojeg vječnog projekta uočio kolko posla ima s tim otvaranjem vrata ili haube. Ako ćeš vrata raditi bez prozora onda ne bi trebalo biti problema
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Sub Ruj 17, 2016 12:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ubojico! Very Happy

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sub Lis 15, 2016 1:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo ,like it Wink Very Happy

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Low
Gazda
PorukaUpisano: Čet Lis 27, 2016 8:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

radi se kod mene dalje
polako to ide, puno mjerenja, malo manje izvedbe. al ne zurim se, kolko treba nek treba, ak ce izgledat kak sam si zamislio
popunio sam vrata, za sad pasu, sad radim unutrasnji dio bodyja. u susenjima expotyja sam lagano i motor radio pa je doticni dobio svoju dozu hemi orange boje. ispusni kolektori su takodjer obojani, kao i poklopci cilindara i karbici. tako kad se to sve osusi da kompletiram sa distributorom i ostalim zicama kojih ce bit vise nego ikad. zapravo, mozda ih je charger imao vise Very Happy
izbusio sam masku i jos kojekakve sitnice radio, dugo se susi ovaj expoty Very Happy
sve su to jos grubi radovi, daleko je to jos od prave pripreme i zavrsnog fitanja. al bar ne zabusavam Very Happy

PorukaUpisano: Čet Lis 27, 2016 10:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo radi se. Kod mene se isto radi na novoj maketi ali sam ljen slikat Very Happy
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma