Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Tra 24, 2016 11:15 pm Naslov poruke: 1/48 Revell/Monogram Bf-110G-4 |
|
|
Nakon ovog sam zavrsio sa ovim starim kalupima iz 90ih. Previse muke, za premalo nagrade. Uglavnom, stari Revell/Monogram kit, Eduardov PE, Verlinden lijevi motor, flaps, kokpit i kormilo dubine, Airesov desni motor, Pegasus 1/48 Farm animals preradjene da budu u trku, 1/48 ICM Luftwaffe tehnicar preradjen da bude u padu taman prije nego se polomi ...
UPDATED
Jao, zahtjevne publike Evo, nove slike, nadam se bolje kvalitete. Zica je otkrice i ne koristim sprue vise. Mozes je rastezat, zapinjat i hrpu drugih zlostavljanja izvodit bez da se strga, sto je jako zahvalno za transport i izlozbe. Prozirna je i golim okom izgleda puno tanja, no kameri se ne moze sakrit debljina.
Vise slika na: https://www.facebook.com/gaksmodels/

Gak: poruka promijenjena dana: Pon Tra 25, 2016 7:38 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
 | | Član od: 06 Lip 2008 | | Poruke: 495 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Pon Tra 25, 2016 8:00 am Naslov poruke: |
|
|
Štos je i super posao!!! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Pon Tra 25, 2016 10:07 am Naslov poruke: |
|
|
Fora
Žice su ti predebele doduše, daj razvuci još malo sprua više _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Tra 25, 2016 10:16 am Naslov poruke: |
|
|
| Lisec Napisao/la: | Fora
Žice su ti predebele doduše, daj razvuci još malo sprua više |
Eeee, nije to sprue . Sad nema straha da ce se strgati u momentu dolaska na izlozbu. Cini ti se da su debele jer su sjajne, pa reflektiraju svjetlo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Pon Tra 25, 2016 10:24 am Naslov poruke: |
|
|
Ne znam, meni u tom mjerilu izgledaju kao dva štrika za sušit veš  _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pon Tra 25, 2016 10:51 am Naslov poruke: |
|
|
Odlično, jako mi se sviđa, i i deja i izvedba.
Nego... od čega ti je ovo plavo svjetlo na svakoj fotografiji. Mislim, ono, radi se ipak o digitalnoj fotografiji, čim pritisneš okidač vidiš odmah rezultat na fotoaparatu. Da sam ja takvo nešto vidio na svojim fotografijama, fotku bih odmah izbrisao i promjenio bih ili svjetlo ili mjesto snimanja ili doba dana, ali u svakom slučaju bih izbjegao da mi fotke budu ovako 'svemirske'. Znam da u stvarnosti na maketi toga nema, ali baš iritira i kvari dojam. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2851cz
| | Član od: 11 Lip 2012 | | Poruke: 1013 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Tra 25, 2016 11:27 am Naslov poruke: |
|
|
| dobar |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pon Tra 25, 2016 12:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepa maketa.
Ali oko bodu te žice i to plavo svijetlo. Kvari dojam. Daj okini nekoliko po danu da vidimo kako to doista izgleda. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|