Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 19, 2016 9:57 am Naslov poruke: USS Enterprise CVN-65 |
|
|
Evo polako krećem sa prikupljanjem informacija, pa da se pripremim prije nego krenem.
Odlučio sam se za verziju nakon refita 82. godine, koliko sam uspio iskopati na netu, tamiya verzija i predstavlja brod iz tog perioda.
Prikupio sam info o avionima, i iz neke knjige sa krstarenja 82 sam našao da je te godine nosio slijedeće avione:
VF-114 Fighting Aardvarks F14 Tomcats
VA-22 Fighting Redcocks A7E Corsair II
VA-94 Shrikes A7E Corsair II
HS-6 Indians SH3A Seakings
VAQ-133 Wizards EA6B Prowlers
VS-37 Sawbucks S3A Vikings
VF-213 Black Lions F14 Tomcats
VA-95 Green Lizards A6E Intruders KA6D Tankers
VAW-117 Wallbangers E2C Hawkeye
VQ-1 Worldwatchers A3B Skywarrior
VRC-50 C2A Greyhound
E sad pošto sam dosta neiskusan sa tim nijansama i bojama, zanima me koliko je za vjerovati tamiya sastavnici i bojama koje su predstavljene u njoj ?
Druga stvar oko koje bi trebao pomoć je gdje naći slike unutrašnjosti hangara, jel imam želju malo detaljirati, ali nikako da nađem neke slike, pa eto ako imate neki savjet gdje i kako bio bi zahvalan.
Vidim da ponuda PE setova nije bas nešto bajna, i da je dosta teško nabaviti, pa ce mi to biti neki slijedeći korak. Hehe. _________________
http://modelling-gp.weebly.com/
https://www.facebook.com/gpmodels87 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|