Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| 2851cz
| | Član od: 11 Lip 2012 | | Poruke: 1013 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 1:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala na odgovoru za AB. Dali ima možda kakva knjiga ili slično vezana za ovu temu ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 3:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Antun Janković Napisao/la: | | Meni je zanimljivo da je, od svih ljudi na forumu koji su nam čestitali, samo jedan iz Zagreba..... |
umjesto da si zadovoljan jer si dobil cestitke cijele regije, tebe muce purgeri.....
i naravno cestitam i ja ...nisam purger al nitko nije savrsen  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Agram
| | Član od: 23 Ruj 2012 | | Poruke: 7 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 4:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav!
Ima nas još iz Zagreba.
Želim da se u ime organizatora APRILSKOG KUPA, zahvalim maketarima iz Hrvatske koji su svojim nastupom u takmičarskom delu podigli kvalitet takmičenja. Takmičenje je proteklo u dobroj atmosferi, nije bilo primedbi na rad sudija, kategorije, podelu nagrada i nadam se da su svi zadovoljni.
Pozvao bi za sledeću godinu i maketare ostalih Hrvatskih klubova da učestvuju na APRILSKOM KUPU.
Pozdrav iz Zemuna |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 4:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | Antun Janković Napisao/la: | | Meni je zanimljivo da je, od svih ljudi na forumu koji su nam čestitali, samo jedan iz Zagreba..... |
umjesto da si zadovoljan jer si dobil cestitke cijele regije, tebe muce purgeri.....
i naravno cestitam i ja ...nisam purger al nitko nije savrsen  |
 _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 4:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Agram Napisao/la: | Pozdrav!
Ima nas još iz Zagreba.
Želim da se u ime organizatora APRILSKOG KUPA, zahvalim maketarima iz Hrvatske koji su svojim nastupom u takmičarskom delu podigli kvalitet takmičenja. Takmičenje je proteklo u dobroj atmosferi, nije bilo primedbi na rad sudija, kategorije, podelu nagrada i nadam se da su svi zadovoljni.
Pozvao bi za sledeću godinu i maketare ostalih Hrvatskih klubova da učestvuju na APRILSKOM KUPU.
Pozdrav iz Zemuna |
 _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 5:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Antun Janković Napisao/la: | | Meni je zanimljivo da je, od svih ljudi na forumu koji su nam čestitali, samo jedan iz Zagreba..... |
Ne kuzim ovo, zasto ti je to zanimljivo? _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 6:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Lisec Napisao/la: | | Antun Janković Napisao/la: | | Meni je zanimljivo da je, od svih ljudi na forumu koji su nam čestitali, samo jedan iz Zagreba..... |
Ne kuzim ovo, zasto ti je to zanimljivo? |
Pa imaš pravo uopće nije zanimljivo....sam sam bio pristojan..... _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 8:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Zapravo si bio vrlo nepristojan. Prozivati nekoga(zagrebacke clanove) da nije cestitao nije cool uopce
Ali da budem ja pristojan, cestitke svim natjecateljima _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 9:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Lisec Napisao/la: | Zapravo si bio vrlo nepristojan. Prozivati nekoga(zagrebacke clanove) da nije cestitao nije cool uopce
Ali da budem ja pristojan, cestitke svim natjecateljima |
A čuj, ima jedna stara narodna koja kaže: "Svatko se češe gdje ga svrbi". Ali i ja ću biti pristojan. Hvala svima na komentarima, osobito na čestitkama. _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa eto još jedna čestitka iz Zg svim dobitnicima a
i natjecateljima.Pogotovo juniorima.
Ježi ga nema se vremena sve komentirati jer se
radi u četiri županije a uskoro mi uvode i petu.
Evo da se i ja pohvalim kako kad već ne mogu
farbati makete barem radim probe za kolnike u
bojama
 _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
|
Upisano: Čet Tra 07, 2016 10:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Bravo Puky majstore!!!  _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Tra 08, 2016 9:21 am Naslov poruke: |
|
|
mpuky1 nisu mi ove nijanse ok . Možda je do aparata kojim je slikano, ili je do rasvjete?! Malo su i zrnaste ostale. Čime razrjeđuješ boje? Možda je i do pritiska iz komresora? A možda si i četkom radio. Mislim da je četkica jer se vide tragovi. Mogao si i ove spojeve bolje da odradiš. Izgledaju kao Airfix paneli. Ma iduća će sigurno biti bolja . Ali dobro, ako si ti zadovoljan onda ok . To je ipak ono najbitnije .
|
 |
| Antun Janković
|
Upisano: Pet Tra 08, 2016 10:10 am Naslov poruke: |
|
|
| u-boat Napisao/la: | mpuky1 nisu mi ove nijanse ok . Možda je do aparata kojim je slikano, ili je do rasvjete?! Malo su i zrnaste ostale. Čime razrjeđuješ boje? Možda je i do pritiska iz komresora? A možda si i četkom radio. Mislim da je četkica jer se vide tragovi. Mogao si i ove spojeve bolje da odradiš. Izgledaju kao Airfix paneli. Ma iduća će sigurno biti bolja . Ali dobro, ako si ti zadovoljan onda ok . To je ipak ono najbitnije .
 |
Odradio je to vrlo jednostavnom tehnikom. Nije pazio ni na modulaciju ni na posvjetljivanje boja zbog mjerila. Jako je to nešto sjajno! To više nigdje ne prolazi. Osim toga to je nepovratno uništavanje kvalitete hrvatske građevine.  _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 08, 2016 10:55 am Naslov poruke: |
|
|
Dečki ovo su radovi u tijeku i još se treba poigrati sa
modulacijom i nabaciti wash  _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|