Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Špar
 | | Član od: 25 Lis 2013 | | Poruke: 87 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Ožu 02, 2016 5:30 pm Naslov poruke: Natjecanje Rijeka 2O16 g. |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špar
|
Upisano: Sub Ožu 19, 2016 11:21 am Naslov poruke: |
|
|
| Nemogu vjerovati da nema ni jedan komentar. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2539 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sub Ožu 19, 2016 12:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Moj Špar a što komentirat?
Da ŠEST MJESECI prije svjetskog prvenstva odlučuju koja će maketa ići na svjetsko ??
Pretpostavljam da će biti svađa i prepucavanja i polemika ... al dobro taki smo u svemu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sub Ožu 19, 2016 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
komentar?
evo
love nemam da dvaput idem u rijeku - donijet maketu i odnijet ju
reprezentacija maketara??????
smijurija
tko je izbornik??
ono kaj mi je najsmjesnije- ako dobijem poziv za tekmu u rusiji ( a imam neke poznate tamo) , kaj ne smijem rec da sam iz hrvatske?? ili me uopce ne smiju pozvat ako nisam u reprezentaciji?? mislim, di je smisao toga - samo odbrani?
heh
ovo je naravno hipotetski, nemam za do rijeke a kamoli do rusije
enivej, salu na stranu, hvala na obavijesti i za to sam zahvalan, da imam mogucnosti otisel bih, makar vidit
siguran sam da ce bit krasnih maketa _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špar
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | komentar?
evo
love nemam da dvaput idem u rijeku - donijet maketu i odnijet ju
reprezentacija maketara??????
smijurija
tko je izbornik??
ono kaj mi je najsmjesnije- ako dobijem poziv za tekmu u rusiji ( a imam neke poznate tamo) , kaj ne smijem rec da sam iz hrvatske?? ili me uopce ne smiju pozvat ako nisam u reprezentaciji?? mislim, di je smisao toga - samo odbrani?
Svatko ima svoje razloge za ići ili ne.Ja sam želio u dobroj namjeri potaknuti diskusiju.Tko je izbornik,vjerujem najbolja maketa-e na državnom takmićenju u Rijeci.Kao i uvijek kad ide reprezentacija idu recimo najbolji radovi.Za sva takmičenja evropsko kao i svjetsko zna se unaprijed.Svake druge i četvrte godine.Ne branim vodstvo HSB imam dosta zamjerki ali oni jedini rade u sklopu nacionalne vrste.
Da je skupo ići u Rijeku to je istina kao i bilo gdje u okružju od Osijeka,Zagreba,Rijeke ili Mosuna.Tko može ide,ja nažalost koristim dobrotu sudionika koji postavljaju fotke.Nadam se da nisam nikoga povrijedio
heh
ovo je naravno hipotetski, nemam za do rijeke a kamoli do rusije
enivej, salu na stranu, hvala na obavijesti i za to sam zahvalan, da imam mogucnosti otisel bih, makar vidit
siguran sam da ce bit krasnih maketa |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 6:43 pm Naslov poruke: |
|
|
me nema frke, ali kakvu diskusiju pokrenuti?? to je totalno drugi svijet
druga razmisljanja, drugi okviri...
a ja sam vec dokazani individualist i borac protiv institucija hahahahaha
da sam blize otisel bi samo oci napasati ak nist drugo
ovak, kao i ti, nadam se da ce netko postavit slike _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 6:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Mene zanima kakvi su dresovi repke _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 6:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| Lisec Napisao/la: | | Mene zanima kakvi su dresovi repke |
i kak treninzi izgledaju  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 7:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako bi htio neki znatiželjnik pogledat izložene radove, bez da sudjeluje kao natjecatelj, da li je to moguće i u kojem terminu? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 7:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomo Napisao/la: | | Ako bi htio neki znatiželjnik pogledat izložene radove, bez da sudjeluje kao natjecatelj, da li je to moguće i u kojem terminu? |
nemres jer nisi clan nijedne ekipe, ni trener ni izbornik  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 8:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | Tomo Napisao/la: | | Ako bi htio neki znatiželjnik pogledat izložene radove, bez da sudjeluje kao natjecatelj, da li je to moguće i u kojem terminu? |
nemres jer nisi clan nijedne ekipe, ni trener ni izbornik  |
Nisam ni u nogometu, pa mogu doć vidjet utakmicu...
Nisam shvatio iz poziva dal je izložba otvorena za posjetitelje.
Ako jest, i ako se poklopi da budem u blizini u tom razdoblju (a put me možda nanase do Krka u tom periodu), rado bi to vidio.
Iako nisam brodomaketar, uvijek mi je lijepp pogledat maketu broda.
Prije par godina, sjećam se taman sa bio u Krk negdje u kolovozu kad je bila nekakva izložba drvenih brodova. Moram reć da sam si je s guštom pogledao, a bome je bila dobro posjećena jer je grad vrvio turistima... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 8:40 pm Naslov poruke: |
|
|
meni je palo u oko nekaj drugo...si skuzil da je poziv na ime?? znaci, nema padobranaca, sam o pozvaniu...da im netko nepoznat ne pokvari koncepciju  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | meni je palo u oko nekaj drugo...si skuzil da je poziv na ime?? znaci, nema padobranaca, sam o pozvaniu...da im netko nepoznat ne pokvari koncepciju  |
Ja nisam to tako shvatio. Pod Uvjeti (pravo) sudjelovanja piše "Svi građani RH, kao i strani državljani."
Ako je tako kako ti kažeš, koja je onda svrha stavljanja javnog poziva na forum? Što si tako negativan? Neka Špar koji očito je bolje upoznat odgovori. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomo Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | meni je palo u oko nekaj drugo...si skuzil da je poziv na ime?? znaci, nema padobranaca, sam o pozvaniu...da im netko nepoznat ne pokvari koncepciju  |
Ja nisam to tako shvatio. Pod Uvjeti (pravo) sudjelovanja piše "Svi građani RH, kao i strani državljani."
Ako je tako kako ti kažeš, koja je onda svrha stavljanja javnog poziva na forum? Što si tako negativan? Neka Špar koji očito je bolje upoznat odgovori. | danas mi je takav dan
nisam vidio onaj prvi list, pokrivam se usima i tiho nestajem u mraku  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 11:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobil sam i ja taj poziv, nije on obavezan za sudjelovanje. Šalju ga svima koji su bili na nekom takmičenju u Rijeci. I nemoraš imati svemirski brod, vidio sam svakakvih. Dolazi puno djece i to je pohvalno. Kak je napisal Sly, skupo je dvaput ići u Rijeku gledati Rolyja kak pobire medalje. To bum videl i u Zagrebu. Ulaz je slobodan i može se pogledati, a možete posjetiti i stranicu CTK Rijeka, tam su sve njihove aktivnosti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|