Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 04, 2016 9:08 am Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se crvena, čini se kako je dobro sjela. A mobitelom je teško nešto slikati da boja ispadne bar približna kad slikaš u zatvorenom, navečer i sl.
Dakle stižeš to završiti na vrijeme? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Filip P.
| | Član od: 11 Stu 2009 | | Poruke: 83 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 05, 2016 5:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bruce Napisao/la: | Sviđa mi se crvena, čini se kako je dobro sjela. A mobitelom je teško nešto slikati da boja ispadne bar približna kad slikaš u zatvorenom, navečer i sl.
Dakle stižeš to završiti na vrijeme? |
Ma nije bas nesto crvena, ima malo orange peela. Nije ni blizu ostalim radovima ovdje, al ja sam zadovaljan s ovim
Treba sam biti u Zg jos jucer, al idem tek sutra zbog makete.Sve je obojano, jos samo sastavit sve. Nisam imao vremena za sve na motoru tako da ce to zasad ostat prazno.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Ožu 05, 2016 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Neces lakirat vise?
Steta zbog boje, al nije nista propalo. Lakiraj akrilnim lakom 2-3 ruke i ispoliraj maketu. Izvuci ces i namreskanu boju i ovaj prijelaz oko decala
Osim toga izgleda dosta pristojno _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Filip P.
|
Upisano: Sub Ožu 05, 2016 9:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | Neces lakirat vise?
Steta zbog boje, al nije nista propalo. Lakiraj akrilnim lakom 2-3 ruke i ispoliraj maketu. Izvuci ces i namreskanu boju i ovaj prijelaz oko decala
Osim toga izgleda dosta pristojno |
Ma lakirano je ovo, zaboravia sam napisat. Nego strah me brusit i polirat da nebi probilo boju a i nemam sad nikakvu polir pastu. A i jesu li tri sloja dosta za polirat? cini mi se kao da je to pretanko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sub Ožu 05, 2016 10:29 pm Naslov poruke: |
|
|
3 sloja laka su sasvim dovoljna za polirat, vec su i 2 sloja dovoljna ako si oprezan
Evo ja bas poliram GTO-a sa 3 sloja laka, nema problema. Micromesh krpice za pobrusit lak i tamiyina fine polirka
Sutra cu slike stavit
Steta zbog boje, auto mi se bas svidja _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Oce ovo bit gotovo do veceras? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Filip P.
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 8:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| A nazalost nece, imam par problema koje u zg nemogu rijesit. Lak na felgama je popucao, to bi trebao ispocetka opiturat, a i nemam s cim ispolirat auto. Osim toga sve je gotovo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|