Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Go Modelling 2016

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Airbus89

Član od: 02 Velj 2011
Mjesto: Dubrovnik/Bec
PorukaUpisano: Pon Stu 23, 2015 9:23 pm    Naslov poruke: Go Modelling 2016 Citiraj ovaj komentar

Eto da najavim opet Go Modelling 2016, kao i svake godine u ozujku (12.+13.) i na istom mjestu (vojni muzej):

http://www.ipms.at/index.php/go-modelling-2016

nadam se da cemo vas vidjeti u sto vecem broju

lijep pozdrav
Branko Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Airbus89

PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2015 10:22 pm    Naslov poruke: prijava i posebna tema Citiraj ovaj komentar

jos da podsjetim klubove ili pojedince koji hoce imati vlastiti stand da je
krajnji rok za prijavu 31. sijecnja.

U izlozbenom dijelu je glavna tema Afrika pa ako netko hoce izloziti koju svoju maketu neka mi javi na PM.

pozdrav
Branko
Natrag na vrh
Airbus89

PorukaUpisano: Pon Velj 01, 2016 9:55 pm    Naslov poruke: Gomo Posebne teme Citiraj ovaj komentar

Pozdrav,
svi oni koji dolaze u Bec , a htjeli bi izloziti koju maketu u izlozbenom dijelu posebne teme "Afrika, Afrika" neka ispune listu u linku i posalju na moj mail,
na osnovu te tabele ce biti printane kartice za svaku maketu gdje ce biti i ime maketara i kluba
http://www.ipms.at/index.php/go-modelling-2016/gomo-16-special-und-sonderschauen/249-gomo16-special-afrika-afrika

Pored te glavne teme postoje i manje tematske Izlozbe:
- Huey
- Dieter Quester
- Star Wars

pozdrav
Branko
Natrag na vrh
Airbus89

PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2016 10:30 pm    Naslov poruke: Go modelling 16 Citiraj ovaj komentar

Eto obavili smo i ovo,mislim da je bilo lijepo, bilo mi je drago vidjeti dosta prijatelja iz HR. Cestitke svim osvajacima medalja.
Kad sam dosao doma ovako me docekao kucak, ko zna de je dosao
na go Mo bili osvojio koju medalju (dijelo moje kceri sa prijateljem)

eto vidimo se u svibnju na Kupu
pozdrav
Branko
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Ožu 14, 2016 4:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jadni pas... Umire od smjeha Meni je bilo super u Beču, a klub je osvojio 3 medalje (čestitke Martinu i Zdravku!), tako da je to bio jedan ukupni doživljaj maketa, muzeja, grada, odlične hrane, shopinga i druženja. Zahvaljujem se tebi i svim ostalima iz IPMS Austrija na svoj pomoći i organizaciji. Svakako ću pokušati doći opet-nisam ove godine pokupio nijednu medalju, pa se moram potruditi da za sljedeći put napravim nešto će se svidjeti sucima u Austriji. Wink Cool

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Roland

Član od: 11 Kol 2013
Mjesto: Opatija
PorukaUpisano: Pon Ožu 14, 2016 10:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Molim Vas ako ima neko slike brodova sa takmičenja Go modeling da ih postavi ili bar rezultate interesira me jer nisam bio u Beču....
Hvala unaprijed
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pon Ožu 14, 2016 11:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fale vingleti na krilima Smile Pase se naletao zbilja Smile
Natrag na vrh
dr. vlado

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Uto Ožu 15, 2016 1:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
... nešto će se svidjeti sucima u Austriji. Wink Cool

Kao i svake godine, od nekih 40-tak i vise sudaca su 5 ili 6 bili iz austrijskih klubova, a ostali su bili gosti - iz Francuske, Njemacke, Ceske, Irske, Slovenije i Hrvatske... Rolling Eyes
Natrag na vrh
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Uto Ožu 15, 2016 4:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Roland Napisao/la:
Molim Vas ako ima neko slike brodova sa takmičenja Go modeling da ih postavi ili bar rezultate interesira me jer nisam bio u Beču....
Hvala unaprijed

Na FB Dioramadreams dijeli album od Ferenc Kardos-Szabó mislim da je javno vidljiv 495 fotografija ima i brodova
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Airbus89

PorukaUpisano: Sub Ožu 19, 2016 5:19 pm    Naslov poruke: OoMo 2016 takmicenje Citiraj ovaj komentar

evo rezultata sa fotkama:
http://www.ipms.at/index.php/go-modelling-galerie/go-modelling/go-modelling-16-die-modelle-der-gewinner?page=1&catpage=1

cestitke svim osvajacima medalja iz HR Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma