Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| JŽ
| | Član od: 15 Lip 2015 | | Poruke: 186 | |
|
Upisano: Uto Lis 20, 2015 11:05 am Naslov poruke: MiG-3 rana verzija Trumpeter 1:48 |
|
|
Ovo se odnosi na več objavljenu maketu u galeriji. Pronašao sam još 3 slike "in progress", pa sam ih odlučio podjeliti sa vama. Možda neko dobije kakvu inspiraciju za svog MiGa. Malko mi je žao, da ga nisam ostavio jednobojnog jer se subtilno uočava razlika između "metala" i "drva" pod slojem iste boje.
Josip _________________ Live and let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 21, 2015 2:01 am Naslov poruke: MiG-3 u maketi i oblik hladnjaka. |
|
|
Poštovani.
Sve je lijepo na maketi izrađeno i sklopljeno. Maketa je vrlo lijepa i ako se ne odlući maketar na superdetaljiranje unutrašnjosti prostora za uvlačenje kotaća. Tu ima puno posla, ako želi vjernu interpetaciju stvarnosti . U većini polistirenskih maketa u raznim mjerilima, je jako ili manje zakrivljen oblik arerodinamičkih stranica što nije točan oblik. Stranice su posve jednostavne ravne na zrakoplovu, kako ste napravili. Pogledajte literaturu, pa provjerite da li je sve u izlaznom dijelu oblika kod izlazne ivice krila u redu. Na tržištu postoji, ili je postojao zamjenski dio:
http://dmold-modelworks.com/contents/media/MiG-3Trump_page.JPG
http://modelingmadness.com/others/detailsets/tmcdmolddtrump.jpg
Lijep pozdrav, Dragiša - Homo ludens. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| JŽ
| | Član od: 15 Lip 2015 | | Poruke: 186 | |
|
Upisano: Sri Lis 21, 2015 8:54 am Naslov poruke: |
|
|
Dragiša, maketa je več dorađena i sklopljene te u galeriji. Potražite je, pa napišite kritiku, jer me zanima vaše mišljenje.
Josip _________________ Live and let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|