Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pon Lip 08, 2015 10:54 am Naslov poruke: McLaren Mercedes MP 4/12 |
|
|
Pod stare dane odlučio sam se sastavit svoj prvi automobil (ajmo to tako nazvat) i izgleda da će se obistinit moji najgori strahovi... svidjeti će mi se. Ćopila i mene tamna strana.
Nedavno sam od kolege Matije (PowerPlant) nabavio ovu maketu čisto da se okušam i u auto-moto svijetu. Početni motiv je bio da ga sastavim kao rođendanski poklon kumu koji je zaražen do daske Formulom ali bojim se da će se morat zadovoljit bocom vina. Dodatna motivacija za brzi odgovor na objavljeni oglas je bila i činjenica da se radi o meni u to doba favoriziranom timu F1 i bolidu kojeg je vozio i meni i mojoj supruzi jako simpatični bljedunjavi Finski virtuoz za volanom. Da, žao mi je, crveni bolidi i propeti konjić nisu nikada bili "my cup of tea".
Za one koji ne znaju (ako takvih ima) radi se o ovoj maketi:
(ovo je fotka sa neta, ja sam svog dobio bez kutije)
Znam da Revellove makete F1 bolida ne kotiraju baš visoko ali za početak bit će dovoljna. U svakom slučaju, jutros sam mu pobrusio, obradio i sastavio prednji spojler.
Nastavak slijedi uskoro (nadam se).  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5815 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Pon Lip 08, 2015 6:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Uvatila te kriza srednjih godina, pa umisto da kupiš pravi bolid ti kupiš ,aketu bolida. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Pon Lip 08, 2015 6:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| vrsa Napisao/la: | | Uvatila te kriza srednjih godina, pa umisto da kupiš pravi bolid ti kupiš ,aketu bolida. |
Vrsa, kriza srednjih godina je već odavno iza mene. Svoj puni zamah imala je prije 8 godina kad sam nakon skoro 15-20 godina u LOM-a ponovno kupio maketu, ulogirao se na ovaj forum i sjeo s vama za stol u Gusara.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5160 | |
|
Upisano: Pon Lip 08, 2015 7:04 pm Naslov poruke: |
|
|
mozda potaknes jos kojeg sakupljaca civilnjaka na odvazni korak doista slozit nesto sa stasha
dobro si krenuo _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3207 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 08, 2015 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Welcome to the dark side
Drago mi je da si se promptno odlučio na slaganje, pratim...
I bez brige, nećemo te ubit u pojam ako nijansa srebrne ne bude baš identična originalu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Pon Lip 08, 2015 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: |
I bez brige, nećemo te ubit u pojam ako nijansa srebrne ne bude baš identična originalu  |
Pratim sastavnicu, tako da eventualna greška u nijansi neće bit moja nego Revellova.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Lip 09, 2015 3:04 am Naslov poruke: |
|
|
Ko si ti i sto si ucinio s nasim Borisom?  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Uto Lip 09, 2015 7:41 am Naslov poruke: |
|
|
Pa neću sad za jedan automobil naručivat posebne boje (barem dok ne zagazim dublje na tamnu stranu) ali ovaj link je jako koristan već zbog informacije da je kombinacija silver/anthracite a ne alluminium/black kako kaže Revell. Hvala!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5815 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Uto Lip 09, 2015 10:57 am Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | vrsa Napisao/la: | | Uvatila te kriza srednjih godina, pa umisto da kupiš pravi bolid ti kupiš ,aketu bolida. |
Vrsa, kriza srednjih godina je već odavno iza mene. Svoj puni zamah imala je prije 8 godina kad sam nakon skoro 15-20 godina u LOM-a ponovno kupio maketu, ulogirao se na ovaj forum i sjeo s vama za stol u Gusara.  |
vrhunski  _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nikolica
 | | Član od: 01 Svi 2010 | | Poruke: 214 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Pon Lip 15, 2015 12:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: |
I bez brige, nećemo te ubit u pojam ako nijansa srebrne ne bude baš identična originalu  |
Kako Necemo?!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Lip 15, 2015 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nikolica Napisao/la: | | PowerPlant Napisao/la: |
Kako Necemo?!  |
ssshhhh, ma vidis da ga muljamo, da se ne uplasi i odustane  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Pon Lip 15, 2015 6:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: |
ssshhhh, ma vidis da ga muljamo, da se ne uplasi i odustane  |
Ne možete me preplašit... ja za razliku od vas što skidate fotke s neta imam kao referencu okohodac koji sam snimio osobno i vlastoručno.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Lip 15, 2015 6:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | Ne možete me preplašit... ja za razliku od vas što skidate fotke s neta imam kao referencu okohodac koji sam snimio osobno i vlastoručno.  |
S vama "militantima" nema šale!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|