Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Dado
 | | Član od: 01 Svi 2009 | | Poruke: 126 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 01, 2015 2:14 pm Naslov poruke: Popust u Muller-u |
|
|
Samo danas, 01.06.2015., povodom Dana djece popust u Muller-u na igračke 20% na kupnju iznad 100 kn. _________________ May the Force be with you |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Lip 01, 2015 5:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| damn, u sb mulleru nema maketa... jel netko vidio revellov prepak od Zvezde Su-27SM na policama??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Pon Lip 01, 2015 10:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Ima ga vani po shopovima. Htio bih ga radi dekala.sigurno su bolji nego zvezdini. Dobro flankera nikada dovoljno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dodo
 | | Član od: 15 Tra 2015 | | Poruke: 100 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lip 02, 2015 1:01 am Naslov poruke: |
|
|
hvala na obavijesti popust pametno iskoristen _________________ Tamam Shud |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Monstrum
 | | Član od: 02 Tra 2015 | | Poruke: 50 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Uto Lip 02, 2015 8:01 am Naslov poruke: |
|
|
| Dodo Napisao/la: | | hvala na obavijesti popust pametno iskoristen |
također ... dragu sam obradovao s http://www.fantastic-plastic.com/VOYAGER%20PAGE.htm  _________________ "When I die bury me upside down, so the world can kiss my ass." |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dodo
 | | Član od: 15 Tra 2015 | | Poruke: 100 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lip 02, 2015 4:26 pm Naslov poruke: |
|
|
ljepo ljepo, ja sam vec duze ciljao na Revellov T-72 pa je mi je cijena taman sjela kako treba  _________________ Tamam Shud |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Lip 26, 2015 6:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Da ne dižem novi topic - likvidirano je i ono malo jada od Revella u šibenskom Mulleru, kaže cura da se loše prodavalo. Sad i po ono malo jada od ljepila i boja bar do ST i ZD, a pitanje je koliko će i tamo. Nije da sam neki maketarski radnik ali bilo je fora prošetati između te dvije nesretne police. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Pet Lip 26, 2015 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | | Da ne dižem novi topic - likvidirano je i ono malo jada od Revella u šibenskom Mulleru, kaže cura da se loše prodavalo. Sad i po ono malo jada od ljepila i boja bar do ST i ZD, a pitanje je koliko će i tamo. Nije da sam neki maketarski radnik ali bilo je fora prošetati između te dvije nesretne police. |
damn sada kada dođem u zadar neću imati gdje više obilaziti  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Lip 26, 2015 8:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | | P-51 Napisao/la: | | Da ne dižem novi topic - likvidirano je i ono malo jada od Revella u šibenskom Mulleru, kaže cura da se loše prodavalo. Sad i po ono malo jada od ljepila i boja bar do ST i ZD, a pitanje je koliko će i tamo. Nije da sam neki maketarski radnik ali bilo je fora prošetati između te dvije nesretne police. |
U ZD ima još nešto al i to je...ono, ajme  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Pet Lip 26, 2015 10:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | | mariok Napisao/la: | | P-51 Napisao/la: | | Da ne dižem novi topic - likvidirano je i ono malo jada od Revella u šibenskom Mulleru, kaže cura da se loše prodavalo. Sad i po ono malo jada od ljepila i boja bar do ST i ZD, a pitanje je koliko će i tamo. Nije da sam neki maketarski radnik ali bilo je fora prošetati između te dvije nesretne police. |
U ZD ima još nešto al i to je...ono, ajme  |
u ZD nikad niti nije bilo više
dakle većina enamel boja, razređivač, kit, ljepilo... i nešto malo maketa koje se s vremena na vrijeme zamjenjuju ali količinski je dosad uvijek bilo otprilike jednako - ne znam kako je u ST ali za razliku od ZG i RI je malo _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 26, 2015 10:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja kad jednom mjesečno zađem u Muller u OS u portanovi, isto mi se čini da nema novih maketa, uvijek su iste, možda se slabo prodaju, a i za ovaj AB sam nedavno čekao skoro 3 tjedna da mi ga dovuku i to su morali ići izvan granica lijepe naše, strašno  _________________
http://modelling-gp.weebly.com/
https://www.facebook.com/gpmodels87 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Sub Lip 27, 2015 8:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas naletio u ZG Mulleru CCoE i vidjeh da imaju novu revellovu oh-50D Kiowa no čini mi se da unutra nema bočnih naoružanja. Kutiju nisam otvarao a inbox ne mogu naći, no navodno je prepakirani matchbox _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|