Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Svi 17, 2015 2:13 pm Naslov poruke: Concord - Balkans on fire |
|
|
Poštovane kolege, vidim na drugom Topicu na našem forumu da je navedena knjiga rijetka. Koliko sam shvatio sve ove fotke oklopa sa linka su iz nje. Sakupljam, naime, izdanja di je naš oklop u Domovinskom ratu jer kako stoji i koji smo magarci neće bit apsolutno ničega za koju godinu za kupit/ vidjet/ nabavit sa sličnom temom.
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=21460&highlight=concord
Jedna jedina na bayu, 120 dolara poštarina uključena. Može mi ko od kolega dat informaciju koliko je naš oklop i Hrvatska općenito zastupljena u knjizi? Broj stranica, format? Vidim da kolega Tomo spominje loš uvez pa mi se tim više cijena čini suluda.
Hvala svakako.
Knjiga
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Ned Svi 17, 2015 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa sve ti piše na topicu kojeg link si dao. Knjiga se i bavi 90% Hrvatskom, a i ono što se bavi BIH se bavi više hrvatske strane. Ujedno na tom linku su ti gotovo sve fotke iz te knjige koje su iole maketarski zanimljive, a postavio sam ih upravo zato jer je knjiga jako teško nabavljiva po iole razumoj cijeni.
Inaće postoji još jedna knjiga istog izdavača koja se zove "War in the BAlkans: Yugoslavia Divided" i koja se bavi samim počecima sukoba (Slovenija i rana faza rata u RH). Na naslovnici je Dvorski slikan u Kostajnici. Imam i nju.
No, ja sad idem svoju staviti u košuljicu i staklenu vitrinu. Imam osjećaj da bi jednog dana mogla platiit školovanje moje djece. 
Tomo: poruka promijenjena dana: Ned Svi 17, 2015 3:35 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Svi 17, 2015 3:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomo Napisao/la: | | Ujedno na tom linku su ti gotovo sve fotke iz te knjige koje su iole maketarski zanimljive |
Ovo mi je trebalo. Tnx  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|