Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| T34
 | | Član od: 20 Ruj 2010 | | Poruke: 275 | | Mjesto: Dalmacija |
|
Upisano: Sri Tra 01, 2015 9:26 am Naslov poruke: Revell Hurricane IIC + Pavla set za IID |
|
|
Poštovani, imam Revellovu maketicu Hurricane Mk.IIC pa me zanima dali su neke bitne preinake potrebna za dobiti IID verziju, dakle osim nakalemiti Vokes filter i 2 x 40mm topa sa pripadajućim gondolama, što se može kupiti u jednom Pavla rezinskom setu? Govorim o 1/72.
Neka strašna povijesna točnost mi nije bitna, ali eto da se osjećam ugodno?
Unaprijed hvala. I ako netko ima a voljan je prodati nek mi se javi na PM, čisto da uštedim vrijeme, hvala još 1x.
http://www.pavlamodels.cz/katalogy/detail.php?k=air&m=72&c=15&styl=styly.css _________________ ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dado
 | | Član od: 01 Svi 2009 | | Poruke: 126 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| T34
|
Upisano: Sri Tra 01, 2015 1:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala puno, sjetio sam se tog 0.303 što je stavljen za nišanjenje ...Skinem ovo, a admini mogu brisati slobodno ako žele, hvala Dado!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dado
|
Upisano: Sri Tra 01, 2015 3:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma nema na čemu!
Slučajno imam u planu radit istu konverziju pa sam svojevremeno pribavljao dokumentaciju, evo bar je nekome bila od koristi  _________________ May the Force be with you |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| T34
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dado
|
Upisano: Sri Tra 01, 2015 10:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislio sam da taj shop vise ne radi.
Ali odličan set, detaljan, može se napraviti i testna mašina bez obloga topa, a unutra se nalaze i detaljne upute kako od bilo koje makete hurricana Mk IIc u 1/72 napraviti verziju d.
Jedino za moj ukus malo skup, košta ko čitava maketa. _________________ May the Force be with you |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| T34
|
Upisano: Čet Tra 02, 2015 7:25 am Naslov poruke: |
|
|
| Dado Napisao/la: | Mislio sam da taj shop vise ne radi.
Ali odličan set, detaljan, može se napraviti i testna mašina bez obloga topa, a unutra se nalaze i detaljne upute kako od bilo koje makete hurricana Mk IIc u 1/72 napraviti verziju d.
Jedino za moj ukus malo skup, košta ko čitava maketa. |
Ne, ne, uzeo sam sa ModelsForSale. A čuj...da, košta kao i maketa, ali usporedno sa drugim mjerilima sve je to sitniš. Evo radim dva P-47 Revell paralelno, jedan za poklon a jedan sebi i od nereda sam izgubio jedno sjedalo; tu mi se ne kupuje zbilja još jedan , nešto ću izrezuckati sam... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dado
|
Upisano: Čet Tra 02, 2015 1:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma daleko od toga da nebi uzeo taj set da ga sad radim, ali pošto još nemam ni maketu, konverzija će pričekati
Nego slučajno i sam trenutno radim Revell-ov P-47 pa ako trebaš sjedalo pošaljem, planirao sam sebi nabavit rezinsko. _________________ May the Force be with you |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| T34
|
Upisano: Čet Tra 02, 2015 3:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala, imaš PM!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|