Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Klub
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Easy
Gost
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 11:57 am    Naslov poruke: Klub Citiraj ovaj komentar

Evo, tko prima novake? Rado bih se učlanio u klub al nisam znao na koji načim uspat pa sad radim topic Confused . Uglavnom, imam 6 maketa završenih od kojih su 4 u diorami, trenutno radim RAH-66 Comanche 1:72. Imam 16. godina, imam Airbrush (onaj starter al ipak je airbrush) i slažem samo 1:72 moderno (neznam dal je to važno al evo). Živim u Zagrebu i to je to. Eto, tko me želi primit nek javi Very Happy Laughing
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 12:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ako mozes dodji danas u 2000hrs na ugao ulice kneza mislava i trga zrtava fasizma - kod kino kluba zagreb... odrzat ce se redoviti sastanak MK slavoljub penkala, pa onda, dodji, vidi i uclani se ako oces

LP
Natrag na vrh
Easy
Gost
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 12:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Može malo opširnije o klubu? Recimo koliko članova ima, i tako... Danas ću možda malo kasniti jer mi je škola do 19:45, al mislim ću doć 100%.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 1:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dođi večeras.. Very Happy Tamo nas u Penkali ima puno sa foruma (uključujući i mene) i ekipa je OK. Klupska biblioteka ima gomilu maketarskih časopisa, a upisnina je samo 50 Kn godišnje. Nema samo nas "starih pasa" nego i ljudi tvojih godina.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 4:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a primate li civilne maketare Very Happy Very Happy Very Happy

mislio sam sa nekim popricati o uclanjenju u neki klub nekidan na natjecanju al nisam znao kog pitat. jedino Timmyja znam a njega ste mi zaposlili preko glave.
Gost
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 5:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Naravno da primamo Very Happy
Medju nama ima svih profila maketarstva, pa čak i onih koji samo kupuju makete, Very Happy Very Happy šala-mala.
Medju nama su takodjer i zaljubljenici u povijest raznih vremenskih razdoblja.
Nego za sve koje interesira, Maketarski Klub Slavoljub Penkala ima vrijeme druženja svake srijede od 20-22 u kino dvorani doma Zagrebačke Zajednice Tehničke kulture,Za-Te Plus na Trg žrtava fašizma 14. (Djamija) , čošak sa Ulicom Kneza Mislava.
low Napisao/la:

mislio sam sa nekim popricati o uclanjenju u neki klub nekidan na natjecanju al nisam znao kog pitat. jedino Timmyja znam a njega ste mi zaposlili preko glave.

Timmy je takodjer naš član, a ja sam odgovoran što je jadničak imao toliko posla, sorry Wink
Natrag na vrh
Low
Gazda
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 6:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tamo gdje je bio Shwartz u 4. mjesecu? danas nemogu stic ali ocekujte me. mozda iduci tjedan.
Gost
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 6:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

low Napisao/la:
tamo gdje je bio Shwartz u 4. mjesecu?

Baš tamo Very Happy
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 6:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low, računam na to da dolaziš. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Low
Gazda
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 6:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma mozete me odmah predbiljezit za 50 kn. Very Happy

vidimo se prve slobodne srijede.
Gost
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 8:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nažalost zbog škole koja je bila prijepodne, nisam stigao vidjeti topic s točnom lokacijom, a nisam he htio "izgubit" tražeći pa onda 1000% sljedeći put, jako mi je žao, jer sam baš bio zainteresiran ali ajd... Ima i drugih prilika...
Natrag na vrh
prelude

Član od: 23 Stu 2005
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 11:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Easy Napisao/la:
Nažalost zbog škole koja je bila prijepodne, nisam stigao vidjeti topic s točnom lokacijom, a nisam he htio "izgubit" tražeći pa onda 1000% sljedeći put, jako mi je žao, jer sam baš bio zainteresiran ali ajd... Ima i drugih prilika...

Ajde već jednom navrati, jer već smo o tome pričali prije mjesec, dva. A onaj Harrier te još uvijek čeka...

Btw., vrijeme je da se pojavi u klubu netko tko će nadmašiti Jerasa po broju promijenjenih avatara... Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Essex
Gost
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 11:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

prelude Napisao/la:
Btw., vrijeme je da se pojavi u klubu netko tko će nadmašiti Jerasa po broju promijenjenih avatara... Very Happy Very Happy Very Happy

Da, da, šjor prelude ima pravo Ne ne ne Adolescentna kriza identiteta?
Natrag na vrh
Easy
Gost
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 11:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A ovaj ostaje, za duuugooo (blah balh, kolko mognem izdržat), mene možete lako zapamtiti (kak ime govori EASY), jer stalno brijem na ove US fore Laughing
Natrag na vrh
Easy
Gost
PorukaUpisano: Sri Ruj 27, 2006 11:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I dajte, samo tri avata...pa nije to tak strašno šta neeee.... Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma