Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

T-26 Zvezda 1:35

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2015 10:22 pm    Naslov poruke: T-26 Zvezda 1:35 Citiraj ovaj komentar

Novi projekt u novoj godini. Ovo što je na fotki radio sam cijeli siječanj. Nema žurbe, svaki dan po sitnica - dvije.
Very Happy

AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Sub Ožu 14, 2015 3:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čestitke...i saučešće. Wink
Kurfurst

Član od: 28 Pro 2014
Mjesto: Split-Kamen
PorukaUpisano: Sub Ožu 14, 2015 4:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zašto suučešće? jeli kit tako loš?

U maketarstvu nije bitno čime si to napravio nego kako to izgleda!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Sub Ožu 14, 2015 11:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kurfurst Napisao/la:
zašto suučešće? jeli kit tako loš?

Pa ne znam na što je točno uvaženi kolega mislio, ja nisam imao nekih većih problema. Nemam pojma
ninoslav

Član od: 03 Ožu 2010
Mjesto: Maynooth,Ireland
PorukaUpisano: Ned Ožu 15, 2015 3:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pretpostavljam "saučešće" što nisi kupio hobby boss i izdvojio 30 eura za model i još 15 eura za dodatke.

https://www.facebook.com/TanksAndArmouredVehicles
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Yahoo Messenger
T34

Član od: 20 Ruj 2010
Mjesto: Dalmacija
PorukaUpisano: Ned Ožu 15, 2015 11:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ninoslav Napisao/la:
Pretpostavljam "saučešće" što nisi kupio hobby boss i izdvojio 30 eura za model i još 15 eura za dodatke.

Drug Morozov ima osebujan jezični izričaj i stil no nimalo loših namjera. Very Happy
Dragi Ninoslave, s vremenom će ti dosaditi loše makete, vjeruj. No ova "Zvezda" je bog bogova naspram onog T-60 koji sam ti darovao.
Trenutno radim jednog takvog, i bez dodataka (gusjenice, top, mnogo sitnih ručnih dorada, dijelovi sa drugih maketa) maketu nije moguće iz kutije dovesti na niti zadovoljavajući nivo točnosti...a ja ne tražim mnogo.
Opustite se i uživajte. No tečaj najdraže valute i cijene će nas mnoge (opet!) natjerati da kupujemo jeftinije makete uz svjesno žrtvovanje finoće (ali ne uvijek i točnosti) novih...

Borise, jedna metalna cijev i "Dragonov" periskop će podići malo tvoju "Zvjezdicu", podatke znam napamet, ako se slažeš i ako ti se malo rezucka već složeno...
Natrag na vrh
ninoslav

Član od: 03 Ožu 2010
Mjesto: Maynooth,Ireland
PorukaUpisano: Ned Ožu 15, 2015 12:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ak sam koga uvredil,isprika sa moje strane na mom osobnom mišljenju za "loše"modele.Embarassed
Imam od Zvezde T-26 i naspram modela od firme RPM je daleko bolja;po finoći detalja i onih gumenih gusjenica koje se nakon nekog vremena raspadnu.
A šta se tiče T-60 kojeg si mi poklonio meni je super model i bez ikakvih ulaganja i uz minimalne preinake(cijev topa od iglice Revell ljepila,ispušne grane od bakrene žice i auspuha od T-26)stvarno sam prezadovoljan kako je ispao.

https://www.facebook.com/TanksAndArmouredVehicles
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Yahoo Messenger
T34

Član od: 20 Ruj 2010
Mjesto: Dalmacija
PorukaUpisano: Ned Ožu 15, 2015 12:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A joj ma nisi nikog uvrijedio Very Happy samo kažem da sam nekad razmišljao kao ti a danas dam prednost boljoj maketi ako je nužno / moguće.
Već si završio T-60 Very Happy , ja tek počeo. Borise, sorry, i javi se na PM za moju ponudu.
Što se T-60 tiče, to je osnova (netočne) osnove, ali ni ja neću dati velike novce za novi HB (ako izađe, imaju pola toga već što im treba).

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma