Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 5:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | | torax Napisao/la: | sad gledam malo bolje slike, pa kaj je to radeno od celike debljine 10 mm??...pa to uz puuno srece zadzi 12,7-icu....ovaj rotirajuci spremnik je za kaj?neko AT oruzje?....a na unutrasnjosti mozemo ucit kak napravit uvjerljivo unutrasnjost tenka koji je istrosen upotrebom  |
Ne može izdržati 12,7 sa kupole 55-tice, gledao na svoje oči u Makedoniji, streljana Krivolak 1990. Ali ne može niti puno bolji BVP. Oba su bila ko sir. |
da...stvarno korisno vozilo onda .....sad sam si opet gledao slike malo i primjetih gusjenice....ciji je to proizvod?....izgledaju mi skoro pa ko gusjenice iz panzer IV familije... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Sri Stu 05, 2014 7:53 am Naslov poruke: |
|
|
Da ne otvaram novi topic, imam dva pitanja u vezi transportera M60:
- dali netko ima dobre fotografije detalja tog vozila koje bi bio voljan podijeliti ih sa mnom?
- dali kolega 'bebonja' nije više na forumu?
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| crofalcon
 | | Član od: 24 Ruj 2009 | | Poruke: 35 | | Mjesto: Vinkovci |
|
Upisano: Sri Stu 05, 2014 9:18 am Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: | Da ne otvaram novi topic, imam dva pitanja u vezi transportera M60:
- dali netko ima dobre fotografije detalja tog vozila koje bi bio voljan podijeliti ih sa mnom?
- dali kolega 'bebonja' nije više na forumu?
Vojo  |
Da li ti trebaju slike bilo kojeg M60 ili baš toga? Pitam zato jer sam ja detaljno poslikao jednog koji je izložen u muzeju u Vukovaru, detaljno i unutrašnjost i izvana. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Sri Stu 05, 2014 10:30 am Naslov poruke: |
|
|
| crofalcon Napisao/la: |
Da li ti trebaju slike bilo kojeg M60 ili baš toga? Pitam zato jer sam ja detaljno poslikao jednog koji je izložen u muzeju u Vukovaru, detaljno i unutrašnjost i izvana. |
Trebaju mi slike bilo kojeg, posebno detalji i gusjenice .... pa sad, ako si voljan pomoći, javi mi se na PM. Bio bih ti zahvalan.
Inače, 'bebonja' je živ i zdrav, ipak je uskrsnuo tj. javio mi se na PM. Dakle zanemarite drugo pitanje ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 850 | |
|
Upisano: Čet Velj 25, 2021 11:26 am Naslov poruke: |
|
|
Da malo obnovim - trazim slike OT M-60 ...
Unaprijed zahvalan svim donatorima
Kruno _________________ [IMG]https://i.imgur.com/68bXnSZ.gif?1[/IMG] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|