Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 13, 2014 10:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | | da da, zbilja kraaaasna organizacija, ni jedna najava natjecanja na forumu... no to je vec jedna druga sfera... |
tu se slažem, makar sam bio.. puno lijepih maketa, ali neznam jel se to meni čini ili je ove godine bilo maketa u puuno manjem broju ? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kreso
| | Član od: 08 Lis 2009 | | Poruke: 261 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 13, 2014 10:40 pm Naslov poruke: |
|
|
... by HUVM
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 13, 2014 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao i svake godine super organizirano i odlicne makete za pogledat i za novce potrosit .Jedina zamjerka (znam da to nije do organizatora),al ja sam zivce zgubil s parkingom,ubilo me u pojam! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sub Ruj 13, 2014 10:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Pridružujem se čestitkama!
Posebno želim pohvaliti kolegu maketara koji je držao malu školu maketarstva i imao strpljenja sa djecom, gdje je moj sin složio maketu danas.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Sub Ruj 13, 2014 10:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Neka netko stavi sliku makete Best of show, uopće nisam prepoznao o čemu se radi na projektoru |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kreso
| | Član od: 08 Lis 2009 | | Poruke: 261 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 13, 2014 11:02 pm Naslov poruke: |
|
|
pozdrav jos jednom |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 852 | |
|
Upisano: Sub Ruj 13, 2014 11:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako ovo nije best of show ................ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Sub Ruj 13, 2014 11:17 pm Naslov poruke: |
|
|
bio danas, samo prekratko nažalost... sve pohvale organizatorima, svaka čast i samo tako nastavite. vidio sam onu gomilu maketa i nagrada za pobjednike, i moram priznat bilo mi je drago... kad se sjetim kako su počela ta natjecanja kod nas, "nagradni fond" je bio puno manji, ako ga je uopće i bilo...
a sada, zahvaljujući dugogodišnjem trudu, ipak se vidi da se nešto postiglo (da me se pogrešno ne shvati, ovdje mislim na cijelu maketarsku scenu kod nas i organizatore svih natjecanja, ne želim nikoga posebno izdvajati). znam koliko je teško uopće organizirati ovako nešto, a kamoli dovući i sponzore itd...
žao mi je jedino što je bilo relativno malo maketa ove godine (ili mi se samo čini), ali isto tako je bilo i na kupu zagreb, valjda ova godina jednostavno nije "rodna".
e da, i onaj dc-9 u 72-ojci... meni osobno najupečatljivija maketa na natjecanju |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 14, 2014 12:16 am Naslov poruke: |
|
|
Zanimljive fotke...
Nego, ima li tko više slika civilnih vozila?
Hvala unaprijed  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Ned Ruj 14, 2014 8:17 am Naslov poruke: |
|
|
evo par mojih slika civilnih
ovaj DTM BMW, Golf i zeleni motor su u juniorskoj |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Ruj 14, 2014 11:00 am Naslov poruke: |
|
|
| Vedran Napisao/la: | | Neka netko stavi sliku makete Best of show, uopće nisam prepoznao o čemu se radi na projektoru |
Best of show ti je bila "Sarajevo olympics". _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ivo P.
 | | Član od: 21 Pro 2013 | | Poruke: 86 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Ruj 14, 2014 12:13 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja ću kad budem velik' doć na Crnu kraljicu Odlični radovi... _________________ Lijepi pozdrav!
Ivo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pacman69
 | | Član od: 02 Lip 2008 | | Poruke: 296 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Ned Ruj 14, 2014 3:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| Još jednom prekrasno natjecanje sa hrpom zaista kvalitetnih radova i vrlo dobrom organizacijom. Pohvale organizatorima i čestitke svim sudionicima i nagrađenima od sisačkih maketara! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Ned Ruj 14, 2014 7:49 pm Naslov poruke: IPMS |
|
|
u ime kolega iz IPMS-a austria se zelim zahvaliti organizatoru na gostoprimstvu i lijepo provedenom danu, cestitke na organizaciji kao i svim nagradjenim. Vidimo se 2015.
pozdrav
Branko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hrcak
| | Član od: 29 Jul 2010 | | Poruke: 162 | |
|
Upisano: Ned Ruj 14, 2014 9:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Nevezano uz organizaciju koja je bila poslovicno na razini, ove godine je po vlastitom subjektivizmu nazalost bila najlosija CK do danas, broj radova je bio vrlo mali.
Uz nadu da ce ulazak u EU donekle galvanizirati i maketare i shopove da dodju...ironicno vec 2013god.se osjetio pad samog natjecanja, 2014 god. je vrlo vidljivo potvrdila ranije.
I uz krizu i zivot kao takav tesko se oteti dojmu da nesto kardinalno ne stima sa natjecanjima u RH u zadnje dvije god...... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu Natrag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naprijed
|
| Stranica 2/8 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|