Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mpauko16
 | | Član od: 16 Ruj 2011 | | Poruke: 28 | |
|
Upisano: Pet Ruj 05, 2014 8:45 am Naslov poruke: određivanje koja je igla u airbrushu |
|
|
| Kako odrediti koja je igla u airbrushu ako nemam nikakve papire ili naziv pištolja po čemu se vidi koja je igla... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Ruj 05, 2014 10:38 am Naslov poruke: |
|
|
izmjeri debljinu sublerom _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpauko16
 | | Član od: 16 Ruj 2011 | | Poruke: 28 | |
|
Upisano: Pet Ruj 05, 2014 5:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | | izmjeri debljinu sublerom | mya to znam ali ovako nikao drugačije... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Pet Ruj 05, 2014 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Koja je svrha određivanja igle ?
Koliko ja znam bitna je dizna a ne igla jer igla ide uvijek uz odgovarajuću diznu a ne obratno.
Promjer dizne se može izmjeriti tankim šipkama za koje znaš koliko su debele. Dobro je imati debljine 0,2;0,25;0,3;0,35;0,4;0,45 i 0,5mm.
Ona šipka koja ide knap to ti je promjer dizne.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2014 5:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| hemza Napisao/la: | Koja je svrha određivanja igle ?
Koliko ja znam bitna je dizna a ne igla jer igla ide uvijek uz odgovarajuću diznu a ne obratno.
Promjer dizne se može izmjeriti tankim šipkama za koje znaš koliko su debele. Dobro je imati debljine 0,2;0,25;0,3;0,35;0,4;0,45 i 0,5mm.
Ona šipka koja ide knap to ti je promjer dizne.  |
A dali je moguce odrediti velicinu dizne pomocu debljine igle? Ili jedna igla pokriva veci raspon dizni? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2014 8:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Igle su sve jednako debele, ovisno od proizvođača do proizvođača.
Ono što je bitno je oblik vrha igle. Što je igla ošrija iliti šiljatija ona ide u manju diznu, samim time može pokriti veći raspon dizni. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2014 8:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| hemza Napisao/la: | Igle su sve jednako debele, ovisno od proizvođača do proizvođača.
Ono što je bitno je oblik vrha igle. Što je igla ošrija iliti šiljatija ona ide u manju diznu, samim time može pokriti veći raspon dizni. |
Aha, kuzim. Hvala na pojasnjenju  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|