Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| skobe
 | | Član od: 29 Stu 2006 | | Poruke: 567 | | Mjesto: zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| skobe
 | | Član od: 29 Stu 2006 | | Poruke: 567 | | Mjesto: zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Pet Kol 22, 2014 10:13 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo je apsolutno fantastično. Nevjerojatno. _________________ www.HRCappuccino.org |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5796 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1046 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Pet Kol 22, 2014 5:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Fantastično, doslovno i svakako.
Mene zanima kako su oni to odsudili i taj grk koji je best of show, što je konkretno napravio? _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 852 | |
|
Upisano: Sub Kol 23, 2014 8:59 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote=Mene zanima kako su oni to odsudili i taj grk koji je best of show, što je konkretno napravio?[/quote]
Formula OPEN, steta sto je bilo previse namjestaljki ( vec vidjeno i predvidjeno ); u biti, sudci su vec odredili jednu DRUGU maketu kao BEST, ali su organizatori promijenili u ovu : politika ili nesto drugo . . .
kruno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Sub Kol 23, 2014 9:21 pm Naslov poruke: |
|
|
fenomenalno, prava uzivancija, al ovo od grka sta jes jest aposlutno vrhunski rad, svidjaju mi se ljuske na straznjim nogama _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Kol 24, 2014 3:14 pm Naslov poruke: Maketarski spektakli zauvijek! |
|
|
Poštovani.
Molim Vas da nam bez prestanka (non-stop) dodajete nove poveznice na kvalitetna maketarska natjecanja bilo gdje u Svijetu.
Zadovoljstvo je pogledati zanimljive radove velikih majstora maketarstva. Volim klasične teme, a tu i tamo "What If". Ne zazirem od SF+F, ali mora biti prvo viđeno "na pairu", da se mogu uživiti u bajkovitost prikaza. Nikada nisam razumio zadivljenost najnovijom kvalitetom, brzinom ili veličinom, ako se nisam upoznao sa tzv. starom kvalitetom, brzinom ili veličinom.
Lijep pozdrav, Dragiša. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2014 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
Još jedna diorama koja spada u kategoriju "Nevjerojatno" :
 _________________ www.HRCappuccino.org |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2014 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nick Napisao/la: | Još jedna diorama koja spada u kategoriju "Nevjerojatno" :
 |
T-34/85 s ekranimi i oznakama bitke za Berlin u ruševenima u kojim čirilicom piše "Zavod"?
Hmmm, taj kod nas ne bi prošao!
Inače, wow, izloženi radovi su doista prava umjetnost! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 12:37 am Naslov poruke: |
|
|
| Tomo Napisao/la: |
T-34/85 s ekranimi i oznakama bitke za Berlin u ruševenima u kojim čirilicom piše "Zavod"?
Hmmm, taj kod nas ne bi prošao!
Inače, wow, izloženi radovi su doista prava umjetnost! |
Tomo ti fakat ništ ne razmeš.
Pa kaj ne vidiš da je taj T-34/85 u borbi u istočnom dijelu Berlina?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 9:30 am Naslov poruke: |
|
|
| Tomo Napisao/la: | [
! | joooj, am naj bit takav rivet kaunter....krivo pofarbano?? kaj god...koga briga za oznake i farbe...vis kak je lijepo zvashan i shejdan...oznake...pih.....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 10:37 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | Tomo Napisao/la: | [
! | joooj, am naj bit takav rivet kaunter....krivo pofarbano?? kaj god...koga briga za oznake i farbe...vis kak je lijepo zvashan i shejdan...oznake...pih.....  |
Pa je lijepo zvašan i zšejdan. Prekrasno čak. Tim više mi je žao što nije uključio i logiku u izradu diorame (ona je čak i besplatn za razliku od resina i migovih vodica).
Recimo osim krivi tenk na krivom mjestu, postavlja se i pitanje kako je taj tenk dospio tamo?
Koliko vidim iza njega je friška cigla i ostaci metalne konstrukcije, dakle tim putem nije. Ako se to urušilo nakon to je dospio tamo, onda bi šute bilo i po njemu kao i po ovom Panzeru IV po kojem se penje (jer zašto bi eto išao drumom, kad može zajahat drugi tenk u nekom ruševnom ćorsokaku).
Šteta što ti "španjolci" svoj ogroman talent malo ne kombiniraju s referentnom literaturom.
BTW, vidio sam među slikama i vinjetu pilota kako izlazi iz Me-262. Prekrasno, jedino što pilot ima američku uniformu...
Sva sreća da nisam sudio, pojeli bi me na njihovim forumima!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 12:03 pm Naslov poruke: |
|
|
ne kuzis ti problematiku, to je laki tenk- taj se ko od sale penje po razbacanim ciglama....logika?? kaj je to?? mislis, to je ono kad ostarjele samozvane ''legende'' maketarstva prosipaju mudrost a zaostale su tamo negdje u osamdesetima????...pih  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|