Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Ožu 28, 2014 10:03 pm Naslov poruke: Spitfire Mk IX Matchbox 1:72 |
|
|
Masina od Baderovog young padavana, Johnia Johnsona
Dekali od DDD Vlade ( fala dirtektore)
Slozen cockpit, dodan retrovizor, nosac antene, pitot cijev, rivetiran...i prljav jer je takav na slikama...htio sam slozit i njega s pasom na krilu, al nisam imo relaksiranog sjedeceg pilota, a nazalost ni pasa....pa je ostao ovakav
 _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ožu 29, 2014 8:22 am Naslov poruke: |
|
|
Fakat imaš volje. A i fino zgleda.
Ovaj Spit im i donekle sliči pravom, osim na par mjesta. Rupe na felgama nema..?
..eh, da.. Ak radiš staro i originalno, onda si trebao staviti i dekale iz kutije, ovako je to "naštimavanje prošlosti"...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Ožu 29, 2014 9:58 am Naslov poruke: |
|
|
| Damir Napisao/la: | Fakat imaš volje. A i fino zgleda.
Ovaj Spit im i donekle sliči pravom, osim na par mjesta. Rupe na felgama nema..?
..eh, da.. Ak radiš staro i originalno, onda si trebao staviti i dekale iz kutije, ovako je to "naštimavanje prošlosti"...
 |
a znas da kad gledas krila od naprijed - tocna su...u korijenu tanja, pa kod topova deblja, pa na kraju opet tanja.....sto nisam videl na dosta renomiranih maketa....tjah, matcbox...
svi osim njega i Lysandera imaju originalne dekale....pa moram malo nastimavat proslost..neki nastimavaju diplome, ja makete
BTW, Havjer Fury ne sastavljen kao i prvi -u deset minuta, bez kita i boje i na stalku  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ožu 29, 2014 11:16 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | Damir Napisao/la: | Fakat imaš volje. A i fino zgleda.
 |
a znas da kad gledas krila od naprijed - tocna su...u korijenu tanja, pa kod topova deblja, pa na kraju opet tanja.....sto nisam videl na dosta renomiranih maketa....tjah, matcbox...
svi osim njega i Lysandera imaju originalne dekale....pa moram malo nastimavat proslost..neki nastimavaju diplome, ja makete
BTW, Havjer Fury ne sastavljen kao i prvi -u deset minuta, bez kita i boje i na stalku  |
Da pogodim dekale (Fury) - jugoslavenski (sa zelenom bojom umjesto plave na dekalima)..?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Ožu 29, 2014 1:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Damir Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | Damir Napisao/la: | Fakat imaš volje. A i fino zgleda.
 |
BTW, Havjer Fury ne sastavljen kao i prvi -u deset minuta, bez kita i boje i na stalku  |
Da pogodim dekale (Fury) - jugoslavenski (sa zelenom bojom umjesto plave na dekalima)..?  |
fail.....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 29, 2014 3:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Super mi je Spit ali ukoliko ti nije problem
molim te stavi malo bolje slike jer su mi
ove malo pretamne pa ne mogu pravo
guštati  _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 29, 2014 4:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Ide to tebi ,iz svake makete sve bolji i bolji, jednoga dana ćeš postati pravi maketar , još ćeš koristiti i MIGove vašove...  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Ožu 29, 2014 9:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| mpuky1 Napisao/la: | Super mi je Spit ali ukoliko ti nije problem
molim te stavi malo bolje slike jer su mi
ove malo pretamne pa ne mogu pravo
guštati  |
ma zavrsil sam ga sinoc kasno pa sam brze bolje slikal....budem sutra po danu ako stignem....po danu radim za lovu, a poslije 1800 za sebe )) _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Ožu 29, 2014 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Ide to tebi ,iz svake makete sve bolji i bolji, jednoga dana ćeš postati pravi maketar , još ćeš koristiti i MIGove vašove...  |
vidni potpis....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zorro
 | | Član od: 30 Tra 2012 | | Poruke: 306 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Ožu 30, 2014 12:18 am Naslov poruke: |
|
|
Baš si to lijepo složil!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ivo P.
 | | Član od: 21 Pro 2013 | | Poruke: 86 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2014 2:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Divotica! A ova podloga, to je napravljena trava, ili je to neka kupovna podloga? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2014 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
krpa ( rola) trave za zeljeznicke maketare, imas u cro hobiju, metar sa 70 _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ivo P.
 | | Član od: 21 Pro 2013 | | Poruke: 86 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2014 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|