Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

T34/85 w. Bedspring 1/35
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Stefan

Član od: 21 Pro 2007
PorukaUpisano: Sub Ožu 15, 2014 1:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Trup tenka i kupola poprilicno gotovi, ako cu ista jos raditi na njima to ce biti sitne ispravke, i jos malo poprskanog blata, ali to cu uraditi kada postavim gusenice, koje nisam ni otvorio jos uvek. Rolling Eyes Ostaje da dovrsim dodatni oklop, te da sklopim i ofarbam gusenice, pa da ih zajedno sa tockovima ostarim i zaprasim. Zadovoljan sam kako je ispao, mada sam svestan da ima mnogo gresaka. Nijednom ga nisam lakirao pa mi se to obilo o glavu na par mesta. Rdju sam lepo ubio cini mi se, na kupoli ne dovoljno ali jos cu da odlucim da li cu je dodatno zaprasiti kako bih je jos ublazio. Dim od auspuha izgleda odvratno, nikako mi se ne dopada, ali nadam se da ce biti bolje kada zavrsim poprskano blato. Da li izgleda realno? Pa, verujem da jedan tenk iz ww2 moze da bude u ovakvom stanju, da li je konkretno K230 bio ovoliko prljav, sumnjam, ali volim jak vetering tako da me mnogo i ne zanima. Very Happy

Komentari dobrodosli. Smile

Pozdrav,

Stefan
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sub Ožu 15, 2014 7:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lipo lipo!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma