Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Sub Ožu 15, 2014 1:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Trup tenka i kupola poprilicno gotovi, ako cu ista jos raditi na njima to ce biti sitne ispravke, i jos malo poprskanog blata, ali to cu uraditi kada postavim gusenice, koje nisam ni otvorio jos uvek. Ostaje da dovrsim dodatni oklop, te da sklopim i ofarbam gusenice, pa da ih zajedno sa tockovima ostarim i zaprasim. Zadovoljan sam kako je ispao, mada sam svestan da ima mnogo gresaka. Nijednom ga nisam lakirao pa mi se to obilo o glavu na par mesta. Rdju sam lepo ubio cini mi se, na kupoli ne dovoljno ali jos cu da odlucim da li cu je dodatno zaprasiti kako bih je jos ublazio. Dim od auspuha izgleda odvratno, nikako mi se ne dopada, ali nadam se da ce biti bolje kada zavrsim poprskano blato. Da li izgleda realno? Pa, verujem da jedan tenk iz ww2 moze da bude u ovakvom stanju, da li je konkretno K230 bio ovoliko prljav, sumnjam, ali volim jak vetering tako da me mnogo i ne zanima.
Komentari dobrodosli.
Pozdrav,
Stefan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|