Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Ožu 11, 2014 4:43 pm Naslov poruke: IDF boje |
|
|
Ako netko može pomoći u vezi odabira odgovarajučeg seta boja bio bi mu jako zahvalan.
Naime, radi se od ova tri seta između kojih se razmišljam za kupnju jednog odgovarajučeg (sva tri za kupiti odjednom bilo bi malo previše)....
E, sad... Budući na forumu ima pravih poznavatelja IDF tematike molio bi za njihovu pomoć kod odabira.
Imam u stashu nekoliko tenkova, Merkave, M51, Tirana....pa do Achzarita kojega upravo sastavljam, te me zanima koji od ponuđenih setova sadrži odgovarajuču boju za gore navedana vozila?
Za M51 i Tirana već imam Lifecolour - Israeli Sandgrey 61-73 (#UA020), a sad me zanima za malo ove modernije, Merkave, Achzarit i tako to.
Eto, npr. koja je boja za Merkavu 4 i/ili Achzarit? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 11, 2014 7:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni je Lifecolor zakon, pogotovo IDF '82 mislim da je u setu to ova srednja... Merkave i Achzarit su ta boja... Sa Migom i AK imam losa iskustva jer sam od njih uzimao OIF sand boju za koju su se kleli da je super, da je radena sa 'scale effectom', bla bla, uglavnom katastrofa, boja nije niti blizu onome sto se vidi na slikama... Uglavnom ja glasam za Lifecolor _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MakroMaki
 | | Član od: 27 Kol 2013 | | Poruke: 639 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 12, 2014 8:38 am Naslov poruke: |
|
|
Lifecolor.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Sri Ožu 12, 2014 9:53 am Naslov poruke: |
|
|
Znam da nije popularno i da će me ekipa ispljuvati, ali probaj mixati revellove boje - meni je to uvijek palilo. Za Merkavu sam našao da miješaš Revell 39 i revell 89 u omjeru 1:3. I onda još dodaš matt bijele koliko procijeniš da bi bilo dobro posvijetliti. _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Sri Ožu 12, 2014 10:18 am Naslov poruke: |
|
|
Tnx na info.
U konačnici sam naručio LC boje koje su upravo na putu s Luckya. Tamo su ujedno i najjeftinije, 12 funti za set + 4 funte za poštarinu (16 funti total). Na svim drugim shopovima samo set dođe 20 funti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|