Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

photo upload, imageshack naplaćuje uslugu

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 9:36 am    Naslov poruke: photo upload, imageshack naplaćuje uslugu Citiraj ovaj komentar

Poštovane kolege, imageshack je počeo naplaćivati uslugu uploada. Nude eventualno još 30 dana nekakvog free triala al nemam se volje zaje...... svaki tjedan.

Imate kakav jednostavan predlog free servisa iste vrste da nije puno kompliciran, nisam neki IT stručnjak??? Sitna uputa za korištenje možda???

Usput, kako pobrisati sve sa imageshacka, da skratim muku i sebi i njima?

Hvala
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
skobe

Član od: 29 Stu 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 10:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

slike koje su vam od prije na imageshacku se ne naplaćuju i mogu stajati zauvijek. treba platiti samo ako želite staviti nove slike na imageshack

photobucket

-registrirajte se na stranici
-ponudit će vam automatic backup sa: kompjutera, mobitela; preskočite to sa Get started
-kliknite "bulk upload" plavi gumb, download for free, instalirajte (odznačite kvačicu gdje piše "open on windows start up")
-kad se otvori nakon instalacije kliknite na Remove na folder pod "lets setup your automatic backup", next, pročitajte druge 2 stranice, finish

-ako se nije otvorio, pokrenite "photobucket backup" sa računala
-iznad velkog prozora pod "upload to" odaberite svoj username na photobucketu
-lijevo odaberete "upload", zatim odaberete slike za uplodanje, start upload
-za linkove slike odete" view album online", stavite miš na željenu sliku, pojavi se zupčanik u njenom gornjem kutu, kliknite "get links", kliknite lijevim mišem "img codes" i automatski kopira i to zalijepite na omf forum

-"photobucket upload" program možete ugasit samo desnim klikom na njegovu ikonu u taskbar traci. (strelica/trokut pokraj sata od računala)

skobe: poruka promijenjena dana: Ned Velj 23, 2014 10:46 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 10:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako ovo nije uputa, ništa na svijetu nije uputa. Zahvaljujem kolega Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
skobe

PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 10:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nema na čemu, no photo bucket daje samo 2GB free, +8GB ako skinete aplikaciju za smartphone

kolege forumaši su se izjasnili i za ove servise

http://postimage.org/

http://tinypic.com/
Natrag na vrh
skobe

PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 11:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

----

skobe: poruka promijenjena dana: Ned Velj 23, 2014 12:14 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
CROtale

Član od: 23 Lip 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 11:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Flickr www.flickr.com nudi 1TB prostora, nije kompliciran i možeš birat veličinu koju ćeš dijelit na forumima...

031 F-16 Demo team RNLAF by CROtale-Hr, on Flickr
mustang

Član od: 23 Ruj 2006
PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 12:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.zaslike.com/
Natrag na vrh
u-boat

Član od: 30 Jul 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 6:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Toplo preporučujem postimage.org

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 6:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u-boat Napisao/la:
Toplo preporučujem postimage.org

potpisujem, koristim ga vec dugo i nikad nisam imao problema, jednostavan i brz
dule

Član od: 12 Sij 2009
Mjesto: Plandiste
PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 6:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala za informaciju ,jer pre neki dan sam zakljucio da servis vise nece biti besplatan ali milsio sam da haluciniram.
Natrag na vrh
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Ned Velj 23, 2014 7:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

postimage - sve ostalo je veliko NJESRA!

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
vrsa

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: all over the place
PorukaUpisano: Pon Velj 24, 2014 12:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Photobucket več godinama.

Ograničenje nije problem jer slike za forume moraš ionako smanjit.
MAK REOPLAN - Split
Natrag na vrh
Airbus89

Član od: 02 Velj 2011
Mjesto: Dubrovnik/Bec
PorukaUpisano: Sri Velj 26, 2014 9:45 pm    Naslov poruke: Postimage Citiraj ovaj komentar

kako sam i ja do sada koristio imageshake, pokusao sam postimage, i savim j eok, samo nisam uspio da fotka bude u normalnoj velicini, treba kliknut na nju
da se otovri, a to me je uvijek smetalo kad su drugi stavljali fotke u malom formatu. Moze li se i sa postimagom staviti normalne fotke?
Natrag na vrh
Airbus89

Član od: 02 Velj 2011
Mjesto: Dubrovnik/Bec
PorukaUpisano: Sri Velj 26, 2014 9:52 pm    Naslov poruke: Re: Postimage Citiraj ovaj komentar

Airbus89 Napisao/la:
kako sam i ja do sada koristio imageshake, pokusao sam postimage, i savim j eok, samo nisam uspio da fotka bude u normalnoj velicini, treba kliknut na nju
da se otovri, a to me je uvijek smetalo kad su drugi stavljali fotke u malom formatu. Moze li se i sa postimagom staviti normalne fotke?

zaboravite na ovo pitanje, mislim da sam otkrio , kliknem na hotlink za forume i onda bude cijela slika Very Happy
Natrag na vrh
kiki

Član od: 25 Lip 2011
PorukaUpisano: Sri Ožu 19, 2014 11:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

www.pohrani.com
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma