Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ferrari Superamerica

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
D

Član od: 25 Kol 2008
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Sri Velj 19, 2014 3:38 pm    Naslov poruke: Ferrari Superamerica Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima, moj novi projekt, Superamerica. Maketa je upola gotova, nisan sve slikava pa evo samo par slikica za početak Wink...

Član od: 13 Pro 2010
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Velj 19, 2014 8:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

lijepo ti boja sjela Smile

inače volim taj ferrari jer me podsjeća na 550 maranello koji mi je ujedno i najdrazi ferrari Very Happy

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Sri Velj 19, 2014 10:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sjajno! Cool

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Čet Velj 20, 2014 12:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ajme meni če se svitli.... Cool Lipo ti je sjela boja i lak.
D

Član od: 25 Kol 2008
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Čet Velj 20, 2014 12:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fala na komentarima Wink. E sad ja ne bi bija ja da ne napravin po svome. Pošto mi je malo bija precrven, odlučija san da ubacin malo crne, polumat. Slikano je mobitelon pa su slike malo grezije, btw danas su sili i decali opet po mom Smile.

[/img]

Član od: 13 Kol 2011
PorukaUpisano: Čet Velj 20, 2014 5:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dobra ideja, ali mislim da kombinacija crveno-crna mu ne paše, radije ga ostavi crvenog
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Velj 20, 2014 7:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

prvo mi se svidio
onda vise nije
ali tvoja je maketa pa s njom radis sto te volja

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Velj 25, 2014 2:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moram se sloziti s deckima, i meni je malo crna overkill. Da je mozda nesto decentnije, ovako mi prvo pada na pamet F&F filmovi katastrofe Confused
tino

Član od: 13 Pro 2010
PorukaUpisano: Uto Velj 25, 2014 2:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nažalost, isto se moram složit s drugima.. možda da si nabacio koju traku crne ko na f430 recimo il tak neš, al ovo baš i ne Confused

ili mogao si samo krov staviti u crno i nebi više tolko ubijala ta crvena
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma