Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

K: PE za 1/48 Mig-29A

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
franjo

Član od: 08 Svi 2012
PorukaUpisano: Čet Sij 09, 2014 2:34 pm    Naslov poruke: K: PE za 1/48 Mig-29A Citiraj ovaj komentar

Radi se o exterior setu firme Part za Academy maketu u 1/48. Broj seta S48024. Ponude na pm.
Hvala!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
franjo

PorukaUpisano: Sri Velj 05, 2014 10:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bumpić
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Velj 06, 2014 9:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Samo da te upozorim, 95% dijelova iz ovog seta je neupotrebljivo jer su krivih dimenzija, rađeni kao za mjerilo 1/32, krivog izgleda itd. Ako misliš raditi otvorene "škrge" tj. poklopce usisnika na gornjoj strani aviona s obe strane kokpita onda je to jedino što će ti koristiti.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
franjo

PorukaUpisano: Čet Velj 06, 2014 11:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hm, to nisam znao. Hvala!
Natrag na vrh
Davor

Član od: 09 Lis 2011
PorukaUpisano: Čet Velj 06, 2014 7:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

....istina Franjo...Timmy ti je sve rekao..moja preporuka je da koristiš škrge iz kutije..
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pet Velj 07, 2014 9:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Davor Napisao/la:
....istina Franjo...Timmy ti je sve rekao..moja preporuka je da koristiš škrge iz kutije..

Škrge iz kutije na Academiju su u stvari stepenice i ja bi ih koristio jedino ako se recimo treba popeti na tavan. A škrge na pravom avionu su otvorene samo kad motor radi, pa o tome treba voditi računa prilikom izrade makete.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Davor

Član od: 09 Lis 2011
PorukaUpisano: Pet Velj 07, 2014 10:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

....i mislio sam na zatvorene Tomo..jer ako ih hoće otvoriti onda mu treba PART..
franjo

PorukaUpisano: Pet Velj 07, 2014 11:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim raditi otvorene, zato i tražim taj PART.
Natrag na vrh
franjo

PorukaUpisano: Sub Svi 03, 2014 11:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bump
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma