Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 6:22 pm Naslov poruke: Savjet u vezi filtera vlage+bottom feed AB |
|
|
Kupio sam nedavno s ebay-a in-line filter vlage za svoj airbrush. Kad je došlo, pošto imam bottom feed AB iz Herkulesovog seta, shvatio sam da posudica i filter ne mogu na mjesto u isto vrijeme zbog širine filtera,tj.mogu ali se posudica ne može okrenuti tako da iz nje ne curi boja.
Bez ičeg:
I kako to stoji skupa s filterom, ovo je krajnji položaj dokojeg se može okranuti posudica:
Rješenje za ovaj problem je brza spojka. Naknadno sam je naručio s ebay-a zbog njene duljine kako bi filter došao ispod posudice, a i sama po sebi nije loša stvar.:
Izgleda nepraktično, ali nije toliki problem.
I kad se sve skupa spoji ispadne ovako:
Ova tema je samo zato da ako netko ima bottom feed AB i misli kupiti ovakav filter neka odmah uzme i brzu spojku. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 7:39 pm Naslov poruke: |
|
|
A nisi li razmišljao o tome da filter postaviš na izlazu iz kompresora  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 8:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jesam. Ali zbog navoja na kompresoru bi morao filter okrenuti obrnuto, pa bi zrak tekao u suprotnom smjeru, mislim da bi se tada funkcionalnost filtera smanjila. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 9:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni je bolji u ovom položaju jer mi je tako nekako lakše držati Ab kada mi filter ujedno služi kao drška. Također koristim brzu spojnicu jer mi je filter uvijek na crijevu. _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|