Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 12:36 am Naslov poruke: Ducani u Beču |
|
|
Pozdravi,
sljedeći tjedan ću biti u Beču pa mi treba info o bogato opremljenim dućanima maketa a koje se ne nalaze u samim predgrađima. Naime, necu imati previse slobodnog vremena na raspolaganju pa mi treba nesto do cega se moze doci za 10-15 min hoda od centra grada...
Unaprijed hvala,
MG _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 12:52 am Naslov poruke: Re: Ducani u Beču |
|
|
| SZVO Napisao/la: | Pozdravi,
sljedeći tjedan ću biti u Beču pa mi treba info o bogato opremljenim dućanima maketa a koje se ne nalaze u samim predgrađima. Naime, necu imati previse slobodnog vremena na raspolaganju pa mi treba nesto do cega se moze doci za 10-15 min hoda od centra grada...
Unaprijed hvala,
MG |
MPV - Modellbau Paul Vienna
Inh. Paul Vaszarics
Kalvarienberggasse 58
A-1170 Wien
Imaš od Stephansplatza jedno 10-15 minuta vožnje U-bahnom i onda još 5-10 minuta pješke. Ja sam bio ljetos i isplati se, ima mesingane i stirenske dodatke te dosta maketa, jedino je na aftermarketu slab osim RB model asortimana. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 1983josip
 | | Član od: 25 Svi 2012 | | Poruke: 128 | | Mjesto: Nova Gradiška |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 12:56 am Naslov poruke: |
|
|
imaš kad ideš s u6 stanica florinsdorf tako nekako kad izađes naglavni ulaz iz ubana pa ljevo i onda opet ljevo na kraju zgrade i na nekih 50 metara imas trgovinu sveg i svačeg baš za modelare od igle do slona al budem sutra još vidio na karti pa ti javim točne adrese par trgovina _________________ Nemam moto živim od danas do sutra |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 11:38 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 5:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Osim dva navedena, dobar je (meni jako drag) Modellbaustube u Dobllingerstrasse. Vlasnik je jako simpatičan, govori i engleski.
Ima i stranicu, pa ga unaprijed možeš pitati što od ponuđenog ima trenutno u dućanu:
https://www.modellbaustube.com/
Nasuprot njemu, Paul Vaszarics iz Kalvarienberggasse ne govori engleski, a na mejlove ne odgovara čak i kad su na njemačkom...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Sij 24, 2014 8:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Damir Napisao/la: | Osim dva navedena, dobar je (meni jako drag) Modellbaustube u Dobllingerstrasse. Vlasnik je jako simpatičan, govori i engleski.
Ima i stranicu, pa ga unaprijed možeš pitati što od ponuđenog ima trenutno u dućanu:
https://www.modellbaustube.com/
Nasuprot njemu, Paul Vaszarics iz Kalvarienberggasse ne govori engleski, a na mejlove ne odgovara čak i kad su na njemačkom...  |
Nisam siguran, ja sam ljetos bio tamo i normalno pricao s Paulom na engleskom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|