Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mislav
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 425 | |
|
Upisano: Čet Pro 26, 2013 9:31 am Naslov poruke: Pz.Kpfw. VI Tiger 1:48 - gotov |
|
|
Pozdrav svima...
Evo par fotki zgotovljenog Tigera... ( nešto fotki u radu ima ovdje: http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=26279 )
Dojmovi općenito: odlična maketa za slaganje, super napravljeni detalji, nešto jetkanih dijelova. Moja preporuka je jedino da se uz maketu uzmu neke zamjenske gusjenice, jer je šteta stavljati original gumene, jednostavno bi pokvarile dojam.
Ja sam koristio plastične AFV Club, jeftine i vrlo solidne ali malo su zeznute za sastavljanje. Drugi put ću probati Friulke....
Na žalost sve su pokvarili decali. Ne znam da li sam ja bio samo takve sreće ili je to serijski, ali decali iz kutije su neiskoristivi. Raspali su se u sitne segmente čim su se malo razmočili u vodi.
Rezultat je da je umjesto Tigera iz Normandije ( SS Pz.Abt. 102 - broj 211 ) ispao neki generički tiger jer sam koristio jedine decale koje sam mogao naći u rezervi.
Uglavnom.....
 _________________ Mislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran II
| | Član od: 20 Ožu 2006 | | Poruke: 62 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Čet Pro 26, 2013 6:07 pm Naslov poruke: Re: Pz.Kpfw. VI Tiger 1:48 - gotov |
|
|
| Izvrstan!!!, ja već dugo imam u radu STUG III u tom mjerilu, sad si me motivirao da ga završim. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ninoslav
 | | Član od: 03 Ožu 2010 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Maynooth,Ireland |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 27, 2013 3:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar je!  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 27, 2013 4:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Bome je ! A i nije bilo dugo Tigera u ovoj rubrici. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|