Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Ned Stu 03, 2013 5:45 pm Naslov poruke: nagradni GB - Aces of WWI - sponsored by Hobby-Store.net |
|
|
Pošto je sljedeće godine 100 godina od početka WWI predlažem jedan tematski GB - WWI Aces. Potaknut sam posjetom Mulleru jer sam vidio da ima nekoliko malih 1:72 aviončića i svaki ima oznake nekog asa.
Ja sam si kupio Nieuport N.28 kojeg je vozio Eddie Rickenbacker - pa ako ovo zaživi ću s njim sudjelovati u GB.
Eto, ako netko ima ideje, prijedloge i sl....
Pozdrav
Tole _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 06, 2013 1:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Obavezno se pridružujem. Predlažem da GB uključuje sva mjerila-jedini uvjet je da je avion od asa iz ww1. Bdw., moja omiljena tema...
GB bi mogli započeti kad se skupi bar 5 zainteresirana maketara, a trajanje bi moglo biti do CK sljedeće godine-najavljena je specijalna kategorija WW1 aviona na natjecanju, pa će se tako osigurati i da na stolu bude puno maketa. Osobno bi mogao, za početak, prijaviti Fokker Dr.I od Crvenog baruna-već duže vrijeme me kopka napraviti maketu od Eduarda 1/48, pa mi ovo može biti motivacija. Već je jednom započeo sličan GB prije koju godinu, ali nije saživio. Nadam se da će ovaj put biti inspirativniji obzirom na godišnjicu. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Stu 06, 2013 2:07 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja bi se prikljucija.imam zelju napravit jedan ww1 avioncic za godisnjicu.jos nemam ni jednu maketu koja predstavlja taj period tako da mi je to dosta nepoznato.grunfe,bi li vam bio problem ako bi vas preko pp-a kontaktirao vezano za szavjete oko maketa,jer mislim da znate dosta o tome? _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Sri Stu 06, 2013 4:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| josipww2 Napisao/la: | | I ja bi se prikljucija.imam zelju napravit jedan ww1 avioncic za godisnjicu.jos nemam ni jednu maketu koja predstavlja taj period tako da mi je to dosta nepoznato.grunfe,bi li vam bio problem ako bi vas preko pp-a kontaktirao vezano za szavjete oko maketa,jer mislim da znate dosta o tome? | Nema problema, samo pitaj.
Nego šta je sa ostalima? Ajde ljudi-probajmo sad kad je godišnjica početka ww1, pa da GB uspije. Inače, imam priličnu dokumentaciju vezanu za temu, pa ako nekome treba fotka, savjet i sl. neka samo pita.  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
 | | Član od: 03 Svi 2006 | | Poruke: 854 | |
|
Upisano: Sri Stu 06, 2013 5:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja se ukljucujem. Svatko otvara svoju temu u "projektima u radu" ili cemo dobit posebni podforum/rubriku/ temu sto vec? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jak
 | | Član od: 23 Ožu 2010 | | Poruke: 112 | | Mjesto: Tetovo, Makedonija |
|
Upisano: Sri Stu 06, 2013 11:34 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja bi se prikljucio u kampanju. Ako je rok do CK, meni je tamam. Ne garantujem da cu biti prisutan na natjecaj, ali rad bice na forumu Svakako neki avioncic u 1/72. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
 | | Član od: 24 Stu 2009 | | Poruke: 385 | | Mjesto: kod Rudi-a i Bobi-a |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Čet Stu 07, 2013 10:29 am Naslov poruke: |
|
|
Ima nas dovoljno za započinjanje GB-a, a i svi drugi su pozvani-nije se kasno priključiti naknadno. Teme u radu bi otvarali ovdje na GB dijelu foruma, a dovršene makete,( uz najavu na kraju teme u radu ) bi stavljali u rubriku dovršenih maketa. Tema bi trebala nositi naziv GB WW1 asevi+naziv i mjerilo makete+ nick maketara. Počinjemo tako da otvorimo temu sa fotografijom stanja makete-kutija/spruovi/aftermarketi. Ako je maketa već malo rađena (skidani dijelovi sa stabla, ponešto zaljepljeno) nema veze-ionako se ne natječemo tko prije završi, nego je cilj obilježiti godišnjicu velikog rata sa što više maketa. Ako se slažete, možemo početi otvarati teme, čim stignemo poslikati prvu fazu. broj maketa nije ograničen-oni produktivniji mogu probati složiti i 2-3.  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
|
Upisano: Čet Stu 07, 2013 12:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Drago mi je da je zaživjelo! Evo pozivam još jednom ekipu da se pridruži, ima stvarno masa tih aviončića u recimo 1:72 za skroz sitnu lovu, a lagano i bržo se slažu.
Moj Nieuport je već dobrano u radu - za vikend nabacim prve slike.
http://www.youtube.com/watch?v=5ZnZf4Ayb3M
Klikni za razbibrigu.... _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Stu 07, 2013 12:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Priključit ću se i ja. Ne znam još s čime, nemam ništa od toga doma na lageru pa ću navratiti do Mullera ovaj vikend. Oni sigurno imaju kojeg Revellovog "asa" na policama!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr. vlado
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1411 | |
|
Upisano: Pet Stu 08, 2013 7:40 am Naslov poruke: |
|
|
| Ako me primate ovdje, i ja bi se ukljucio, najvjerojatnije sa nekim K.u.K. asom - Brumowski, Navratil, Linke-Crawford,Arigi ili neko drugi iz te ekipe... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
|
Upisano: Pet Stu 08, 2013 10:00 am Naslov poruke: |
|
|
| dr. vlado Napisao/la: | | Ako me primate ovdje, i ja bi se ukljucio, najvjerojatnije sa nekim K.u.K. asom - Brumowski, Navratil, Linke-Crawford,Arigi ili neko drugi iz te ekipe... |
Takva maketa će biti nesvakidašnja poslastica  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2851cz
| | Član od: 11 Lip 2012 | | Poruke: 1013 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sub Stu 09, 2013 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Definitivno sam za , priključujem se |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zorro
 | | Član od: 30 Tra 2012 | | Poruke: 306 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Stu 10, 2013 4:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo i ja se priključujem sa, već započetim, Rodenovim Albatrosom d2 u 1/72  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Uto Stu 12, 2013 2:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bih se pridružio, ali nemam maketu LOL
Ima li tko za prodati dobru maketu Crvenog baruna ili Rickenbackerovog Spada. Samo mi oni nekak dolaze u obzir? 1/48 naravno... ?
Ako ne... Jel ova maketa valja?
 _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|