Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Čet Lis 24, 2013 11:24 am Naslov poruke: crni sjajni lak nakon sušenja postaje mat |
|
|
| farbam maketu sa crnim sjajnim lakom koji kad se osuši postane mat, no nije na svim dijelovima makete mat, bunker i hauba se sjaje, branici i vrata se ne sjaje, mat su.. zna li netko u čemu je problem? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Lis 24, 2013 11:35 am Naslov poruke: |
|
|
o kojoh žžj boji se radi?
Ako si na nekim dijelovima dao "wet coat", znaci ako si pretjerao sa bojom, i ako je boja samo po sebi sjajna onda taj dio ce se sjajit vise, tamo gdje ti je matt ocito si dao manji sloj boje _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Čet Lis 24, 2013 11:42 am Naslov poruke: |
|
|
| o crnoj boji se radi, maketa je bila tvornički crvena, ja sam odmah stavio crni lak, nisam koristio primer, jel to možda problem? mislim i prije sam farbao bez primera sa sprejom i sve je bilo u redu.. već 5 slojeva ima maketa i nikako ne mogu dobit sjaj |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4222 | |
|
Upisano: Čet Lis 24, 2013 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
a da okines prozirni sjajni lak? _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Čet Lis 24, 2013 1:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| razmišljao sam o tome ali nisam siguran kakvog bi to imalo učinka, i kako bi taj crni "lak" reagirao, vidjet ću još što ću |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Sub Lis 26, 2013 5:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Koji proizvođač boje? Ja recimo sa Tamiya X-1 akrilnom bojom nisam uspio dobiti gloss površinu, možda je boja već bila prestara. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Ned Lis 27, 2013 2:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| to-mek Napisao/la: | | Koji proizvođač boje? Ja recimo sa Tamiya X-1 akrilnom bojom nisam uspio dobiti gloss površinu, možda je boja već bila prestara. |
HQS vernice profesionale je naziv spreja, kako si ti riješio svoj problem? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|