Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Problem - Panzer IV Academy 1:35
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Čet Kol 31, 2006 10:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Je .....Dragon Wink !
Znači točna je .
To me je zanimalo .

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Goran

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Pet Ruj 01, 2006 7:43 am    Naslov poruke: Re: Problem - Panzer IV Academy 1:35 Citiraj ovaj komentar

[quote="niko"]
goran Napisao/la:
.... ako nešto misli poči po zlu, poči če ..... o da;

eto, do sada je sve išlo kao po loju, i sada problem na kupoli; otvor za okna je prevelik!!
Na sastavnici su lijepo nacrtane šarke za prihvat okna, kojih na maketi nema.
nemam teksta... evo slika;
Šta mi je za činit?!?
pozdrav Very Happy Very Happy

Sve super.... još samo kad bi bilo dijela br 23, problema ne bi bilo.. Cool
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ruj 01, 2006 7:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

goran Napisao/la:
Ja vidio ovu maketu kod bebonje, zbilja izgleda mrak.

Hoćeš reći da dijelova koji predstavljaju šarke nema niti na jednom okviru? Confused
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Goran

PorukaUpisano: Pet Ruj 01, 2006 7:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Upravo tako

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pet Ruj 01, 2006 7:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

čini mi se da ja negdi iman italerievu IV 1:35 o komadima. javin ti se kad vidim po kući među restlovima pa se čujemo.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Brommann

Član od: 05 Velj 2006
Mjesto: Bukovčak Hügel
PorukaUpisano: Ned Ruj 03, 2006 12:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Već me počela lovit frka jer imam na lageru četvorku i sad vidim da je Panzer IV aufs. H. Držim Drzi fige da je kod nje sve ok!!! Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pon Ruj 04, 2006 12:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Upravo imam pred sobom Academy AC 1328 Panzer IV Ausf.H i ta maketa ima uredno sve šarke (4 komada) na okviru B, smješteno uz sam rub okvira.

Nemam trenutno pri ruci maketu AC1327 koju radi Goran, no budući da Goranova maketa AC1327 i ova maketa AC1328 imaju istovjetne dijelove (1327 ima još i bočne dodatne ploće obješene na nosaće), i okviri sadrže jednako razmještene dijelove, predlažem Goranu da me kontaktira na PM pa ćemo riješiti taj problem bez puno frke. Pretpostavljam da i Goranova maketa ipak ima te dijelove, ali ih je na neki način previdio, no kako bilo da bilo, riješeno će biti vrlo brzo.

Evo fotke sa šarkama (pantovima) kod makete 1328, okvir B:

Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Čet Ruj 14, 2006 1:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kratka obavijest za sve koji su zainteresirani za kupnju Academy Panzer IV maketa:

U skladištu su prekontrolirani svi primjerci maketa Academy 1327 Panzer IV Ausf. H i Academy 1328 Panzer IV Ausf. H/J i apsolutno sve te pregledane makete sadrže sve šarke (4 komada), dakle sadrže dijelove označene sa brojem/oznakom B 23, na okviru B, i ti dijelovi su smješteno uz sam rub B okvira (vidi fotku gore).
Natrag na vrh
Goran

PorukaUpisano: Sub Ruj 23, 2006 1:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mala obavijest, vezana uz maketu Panzera;

Nema panike glede nečije eventualne kupovine dotične makete preko Alpha shopa, jel ja svoju maketu nisam kupio preko navedenog.
Kupljena je u Njemačkoj, u petom mjesecu ove godine, na rasprodaji, pa nedostatak panti u maketi je moguć, pa je vjerojatno zato ta maketa koštala samo 6 eura.
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma