Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| TISO
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 340 | | Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 5:36 pm Naslov poruke: Pitanje ART-model MiG-23/27 serija |
|
|
Pitanja za znalce:
Kakve su ovo makete u pogledu detajla, sastavljivosti i tačnosti?
Kakve su u sporedi sa R.V. modl serijom MiG-ova?
Pitam jer se pojavila maketa MiG-27K od ART-modela koja mi je interesantna. _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 6:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja znam za Mig-23UB.
Radili su ga u vrijeme dok RV još nije izbacio dvosjeda na tržište, i to na slijedeći način: doslovno su prekopirali sve što se da iskoristiti sa RV-ovog jednosjeda, samo su dodali novi prednji dio.
U Češkoj vlasnici maketarskih dućana s gnušanjem odbijaju prodavati ART-ov dvosjed, zbog poštovanja prema RV-u, prodaju samo onaj ART-ov prototip jednosjeda. Koliko mi se čini, taj prototip je sasvim drugačiji. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 6:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| koliko se sjećam, bila je neka rasprava na netu da je frajer iz ART-a ukrao kalupe od RV-a i na njima radio svog UB... e sad, kolko znam, to je zamrlo, a ART i dalje prodaje svoje makete... uglavnom, koliko sam vidio na slikama dijelovi su isti ili slični kao RV... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 340 | | Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 7:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na informacijama. _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 7:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Problem sa RV-om je taj što je skup kao da je savršen. A nije savršen. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 7:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Damir Napisao/la: | | Problem sa RV-om je taj što je skup kao da je savršen. A nije savršen. |
Imam RV-ovog MiG-23MLD (Afganec) i stvarno je skup, ko da je od platine. Nabavio sam i resin set sa krilima (sa aileronima, flapovima i bremzama, te sa elevatorima). Cjena same makete bi bila normalna, da ima i ovo resin krilo. Ako mi ne bi bio majka od aviona ne bih se bacio u trošak. _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|