Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Pon Kol 26, 2013 10:15 pm Naslov poruke: |
|
|
1)Gospoda iz HUM-a jesu "Uber ales",jer rezultati koje su postigli klupskim radom , vrijdni su divljenja , a trud koji ulažu ,svakog poštovanja.
A natjecanje CK , je dovoljan dokaz za moje tvrdnje.Uz sve to nikad nisam doživio da se itko iz HUM-a prema nama ''malima''postavlja ko viša klasa ,baš naprotiv.
2)Ono što ja stalno prigovaram ,je da na natjecanjima gdje se u pojedinim kategorijama pojavljuje toliki broj kvalitetnih radova ,kao što je slučaj na CK ,nije moguče pošteno suđenje po sistemu .prva ,druga ,treča .Pošteno bi bilo bodovanje ko npr. U Mosonu.Tu tvrdnju temeljim i na izjavama sudaca.
E sad razumijem i organizatora, jer bi mu suđenje ko u Mosonu dodatno iskompliciralo stavari.
Organizator ima pravo organizirati natjecanje kako mu je po volji a moje je ustavno pravo da smijem zahebavat u granicama dobrog ukusa.
@Slider , ma moram brate ,forum je zadnje vrijeme po prilično zamro i ako ga mi neovisni mislioci malo ne poguramo ne znam ko će.
 _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Kol 26, 2013 10:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | 1.
Organizator ima pravo organizirati natjecanje kako mu je po volji a moje je ustavno pravo da smijem zahebavat u granicama dobrog ukusa.
@Slider , ma moram brate ,forum je zadnje vrijeme po prilično zamro i ako ga mi neovisni mislioci malo ne poguramo ne znam ko će.
 |
ne bi se stel mesat...nisam bil na zadnje tri, a vjerojatno ni na ovoj, pa nemam kaj rec _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pon Kol 26, 2013 10:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: |
...nisam bil na zadnje tri, a vjerojatno ni na ovoj, |
Šta je, ne da žena godišnji!?!?  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Pon Kol 26, 2013 11:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| dr. vlado Napisao/la: | S-Hit, danas sam saznao da cu CK promasiti i ove godine zbog nekih vaznih termina.... a tako sam se bio radovao ponovo vidjeti ekipu...  |
i opet mi davas korpu
lista IPMS-a se svela na 5, ipak 1 vise nego lani |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Kol 26, 2013 11:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Slider Napisao/la: |
...nisam bil na zadnje tri, a vjerojatno ni na ovoj, |
Šta je, ne da žena godišnji!?!?  | ma boli nju kufer....tak dugo dok ja postujem rokove- svejedno joj je dal se dizem u sest ili pol dvanajst, i dal dolazim iz radione u pet navecer ili pol dvanajst...al danas sam na bolovanju  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Kol 29, 2013 10:52 am Naslov poruke: |
|
|
Ima li već kakvih vijesti koje će prodavači doći na CK? Na stranici nema obavijesti, ali pretpostavljam da bi ih ove godine moglo biti više obzirom da smo u EU, pa nema problema sa granicom??? _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1297 | |
|
Upisano: Čet Kol 29, 2013 11:22 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Ima li već kakvih vijesti koje će prodavači doći na CK? Na stranici nema obavijesti, ali pretpostavljam da bi ih ove godine moglo biti više obzirom da smo u EU, pa nema problema sa granicom??? |
I mene to zanima
Ekipa iz ljubljanske črne luknje mi je rekla da planiraju dolaziti na naša natjecanja jednom kad uđemo u EU, jel zna neko iz HUVM-a, jesu li oni možda potvrdili dolazak? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
 | | Član od: 23 Ruj 2009 | | Poruke: 224 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Kol 29, 2013 11:38 am Naslov poruke: |
|
|
Svakodnevno nam dolaze razni upiti što od trgovaca a što od klubova koji bi htjeli sudjelovati na ovogodišnjoj CK.
Večeras imamo sastanak u klubu a na kojemu planiramo pripremiti dosadašnji popis prijevljenih trgovaca i klubova, pa će netko od naših članova zaduženih za iste objaviti popis. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Kol 29, 2013 3:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stips Napisao/la: | Svakodnevno nam dolaze razni upiti što od trgovaca a što od klubova koji bi htjeli sudjelovati na ovogodišnjoj CK.
Večeras imamo sastanak u klubu a na kojemu planiramo pripremiti dosadašnji popis prijevljenih trgovaca i klubova, pa će netko od naših članova zaduženih za iste objaviti popis. | Super, hvala. Sigurno još mnogi na forumu željno očekuju popis. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5776 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Kol 29, 2013 3:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Stips Napisao/la: | Svakodnevno nam dolaze razni upiti što od trgovaca a što od klubova koji bi htjeli sudjelovati na ovogodišnjoj CK.
Večeras imamo sastanak u klubu a na kojemu planiramo pripremiti dosadašnji popis prijevljenih trgovaca i klubova, pa će netko od naših članova zaduženih za iste objaviti popis. | Super, hvala. Sigurno još mnogi na forumu željno očekuju popis. |
Naravno !!  _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| rudi čajevec
 | | Član od: 07 Ruj 2010 | | Poruke: 210 | | Mjesto: ŠTORE |
|
Upisano: Čet Kol 29, 2013 5:59 pm Naslov poruke: |
|
|
i u nas. Jedva čekamo popis trgovaca da vidimo koliko KUNA- EVRIČA PONJET SA SOBOM NA BRDO  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 30, 2013 7:38 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav svima.
Evo popisa trgovina koje su najavile svoj dolazak:
Domaći trgovci:
- Cro-hobby
- Carta Magica
- Hanich Alpha hobby shop
- L&M Resin
- Airbrush.hr
Strani trgovci:
- Hobi tank shop
- KP Models
- Extratech
- FriulModel
- RP Toolz!
- Zordkom-Game Kft.
- Dreamhome-Hungary Kft. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Kol 30, 2013 7:56 am Naslov poruke: |
|
|
| Sto je ovaj - Dreamhome-Hungary Kft, nema nigdje na googlu? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 30, 2013 8:19 am Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | | Sto je ovaj - Dreamhome-Hungary Kft, nema nigdje na googlu? |
Prodaje asortiman od Eduarda.Inače je u Zelegersegu kao trgovac redovito. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Pet Kol 30, 2013 9:52 am Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | Inače je u Zelegersegu kao trgovac redovito. |
Zalaegerszeg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|