Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Kol 30, 2006 3:14 pm Naslov poruke: Par pitanja (ako moze) |
|
|
Ovako, ovo nema neku specificnu temu, par pitanja koja me zanimaju, a vjerujem da ce netko znati odgovor...
1. Prije par mjeseci sam dobio odgovor (isprike sto se ne sjecam od koga) da netko kod nas priprema da u prodaju pusti makete ex-yu zrakoplovstva, odnosno orao, galeb, jastreb i sl, te da bi to navodno trebalo biti tijekom ove godine, pa ako netko zna nesto o tome....
2. kod narucivanja preko neta, zna li netko kakav shop da se moze ili platiti po preuzimanju paketa (znaci narudzba bez kartica) ili barem da primaju maestro karticu raiffeisen banke (s kojom normalno placam posvuda, a i dizem na bankomatu)....
Nadam se da je netko imao istu situaciju i da moze pomoci
Unaprijed isprike ako su pitanja glupa.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Kol 31, 2006 6:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Zašto bi bilo glupo !
Jedini problem je što sam naručivao sa mnogo strana i svi (koliko ja znam) primaju samo klasične kartice .
Ali možda ti se posreči !!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Kol 31, 2006 8:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| eeebiga, to je maestro kartica, ali sve mi se cini da bas nigdje ne prolazi kao sredstvo placanja (barem ne on-line), ali probat cu isklikati sve shopove, mozda koji naleti |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Kol 31, 2006 8:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Koliko znam, a naručivao sam puno, svašta i odsvakud, nitko ne prima debitne kartice. Samo kreditne. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Ruj 01, 2006 7:24 am Naslov poruke: |
|
|
Modelimex prima Maestro.
www.Modelimex.cz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|