Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Kol 13, 2013 10:09 am Naslov poruke: |
|
|
I mislio sam. Nisam vjerovao supruzi fotografu, ja sam glupan mislio da to moze obicni skener
Samo nastavite Nadam se da će i ostali izvući svoje stari negative  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1849 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Uto Kol 13, 2013 10:20 am Naslov poruke: |
|
|
| potez XXV Napisao/la: |
Nego, znate li mozda jesu oni thunderjeti sa zadnje fotke jos zivi u Puli, sto je s njima bilo? |
Nažalost ovi T-jeti su nestali do moje slijedeće posjete Puli. Ja sam, kao stari lisac, htio ić malo do njih 'popipati' ih tj. pokušati otkriti brojeve, ali su me odgovorili kad su rekli da je oko njih 'možda' minirano .... Najgore od svega što nitko nije znao jeli minirano ili nije! Pa sam pustio proć i reko - slikat ću nekom drugom prilikom koja, nažalost, nije došla ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sri Kol 14, 2013 9:18 am Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: | | potez XXV Napisao/la: |
Nego, znate li mozda jesu oni thunderjeti sa zadnje fotke jos zivi u Puli, sto je s njima bilo? |
Nažalost ovi T-jeti su nestali do moje slijedeće posjete Puli. Ja sam, kao stari lisac, htio ić malo do njih 'popipati' ih tj. pokušati otkriti brojeve, ali su me odgovorili kad su rekli da je oko njih 'možda' minirano .... Najgore od svega što nitko nije znao jeli minirano ili nije! Pa sam pustio proć i reko - slikat ću nekom drugom prilikom koja, nažalost, nije došla ....
Vojo  |
Nisu li te T-jet-ove zagurali dalje u sumu tj kod jednog od kaponira?
a ako su otisli onda su otisli na rezaliste... _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mi17
| | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 272 | |
|
Upisano: Sri Kol 14, 2013 4:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: |
Malo slika zemaljske opreme, za nas koji radimo makete vojnih vozila - ovo se sigurno nikad neće pojaviti kao neki 'Ground Equipment Set - war in Croatia 1991-1995, I' od Hasegawe ili Academy-a ....
 |
Postoji fotka onog kamiona ZIL APA iza? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Pet Kol 16, 2013 6:37 am Naslov poruke: |
|
|
| mi17 Napisao/la: |
Ovako na brzinu ne mogu naći ni jednu sliku baš tog ZIL-a, nisam siguran da sam ga slikao - čini mi se da jesam, ali nisam još sve negative i dijase iz onog vremena skenirao ....
Ako te može utješiti, evo jednog ZIL-a tj. ZIL-ove njuške, ali slikane na Plesu par godina kasnije (mjesec-dva prije 'Oluje') - moguće čak da se radi o istom kamionu!
Uploaded with ImageShack.us
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mi17
| | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 272 | |
|
Upisano: Pet Kol 16, 2013 10:44 am Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: | | mi17 Napisao/la: |
Ovako na brzinu ne mogu naći ni jednu sliku baš tog ZIL-a, nisam siguran da sam ga slikao - čini mi se da jesam, ali nisam još sve negative i dijase iz onog vremena skenirao ....
Ako te može utješiti, evo jednog ZIL-a tj. ZIL-ove njuške, ali slikane na Plesu par godina kasnije (mjesec-dva prije 'Oluje') - moguće čak da se radi o istom kamionu!
|
Moguće da je to taj isti, puno hvala!
P.S.
Jel možda od njega, prepravljen ovaj?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MiGac
| | Član od: 31 Svi 2008 | | Poruke: 33 | |
|
Upisano: Pet Kol 16, 2013 5:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Koliko je bilo sveukupno T-jetova na onoj livadi? Vidim da su (valjda) svima razdvojeni repovi od trupa?
Vojo fantastične fotke!
MiGac: poruka promijenjena dana: Ned Kol 18, 2013 12:26 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dalibor
| | Član od: 22 Stu 2010 | | Poruke: 648 | |
|
Upisano: Pet Kol 16, 2013 6:30 pm Naslov poruke: |
|
|
evo još par mojih...miting u Cerkljama
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Sub Kol 17, 2013 9:09 am Naslov poruke: |
|
|
| vrsa Napisao/la: |
Vojo, fotke su ekstra, samo daj što više imaš.
Pozdrav. |
Slazem se s Vrsom
Nabaci koju fotku Anuski i helikoptera
LP,
Mario
P.S. Neki dan sam citao 9A-RC biltene (vec po n-ti puta) i sjecam se da su bili najavljeni clanci o nasim Mi-24 Hind (u vise nastavaka). Mislim da bi bilo dobro kada bi se skupili svi koji nesto znaju pa da o svakom pojedinacnom helikopteru slozimo sve sto se zna... Npr. Mi-24D Hind, reg. ozn. H-301. Slozimo sve o njemu, slike, teh. podaci, radni put (od kuda je dosao, sto je radio i kako/gdje je zavrsio).  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Čet Kol 22, 2013 1:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo malo sam potražio i pronašao da je onaj 'starter' APA (jeli to stvarno neka vrsta startera?) slikan u Puli isti ovaj na slici na Plesu (registracija je ista)
Najbolja slika što imam iz onog vremena je ova (slikao sam Migove na povratku - u razlazu):
A najbolje od T-jetova i T-33 je ovo:
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Sri Kol 28, 2013 9:17 am Naslov poruke: |
|
|
Evo, da postavim još koju sliku sivih ....
'Kolica' za postavljanje bombi - očigledno neka domaća adaptacija (možda je to trebalo staviti pod 'Mig naoružanje'):
Friško pobojani crni vitezovi (i grbovi gradova) na 102 i 103 u Puli siječnja 1993. - na podu su još novinski papiri od maskiranja:
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Sri Kol 28, 2013 9:31 am Naslov poruke: |
|
|
Evo i jedinih slika (sa negativa) koje imam od pomalo zapostavljene 101-nice sa kojom je poginuo (isto tako zapostavljeni) heroj Ante Radoš.
Slikano na Plesu 11 lipnja 1992.
Nažalost prilikom slikanja sam imao samo objektiv 50mm i nisam se mogao više udaljiti od aviona da stane cijeli u kadar pa sam ga morao slikati u dva puta. A eto, poklonjenom se konju ne gleda u zube, ne?
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 935 | | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Sri Kol 28, 2013 9:49 am Naslov poruke: |
|
|
Vojo, fotke su pravo blago, hvala Vam na njima. _________________ www.HRCappuccino.org |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Kol 28, 2013 10:05 am Naslov poruke: |
|
|
Gospodine Vojo Hvala Vam! Samo naprijed!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|