Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Čet Jul 25, 2013 11:31 am Naslov poruke: Aerograf Eton... |
|
|
...iliti Bjelorus (jugonost...pardon...oni zaglavljeni u 80-ima će znati)...da li se još uvijek proizvodi? Mislim...može li se tu šklopociju nabaviti ganc novu?
Navodno je ekipa iz Etona tijekom 90-ih poprilično podigla kvalitetu izrade. Konstrukcija je i dalje ista...no, sad je kromiran i sve dihtuje kako treba. _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Pet Jul 26, 2013 12:43 am Naslov poruke: |
|
|
Što je? Nemate pojma...ili...?  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4222 | |
|
Upisano: Pet Jul 26, 2013 9:03 am Naslov poruke: |
|
|
ja imam neki aerograph, i to protocni ( citaj - zrak stalno puse, pa treba stavit elektromagnetni ventil za zrak i nozni prekidac)
novi sam kupil prije dve tri godine od Thundercata, al mislim da je on to cuvao sve ove godine...
ma ne kompliciraj, kupi Vedu za 20 dolara, i vozi..ja uzeo i super zadovoljan......iako rus i dalje stoji zlu ne trebaelo )) _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Pet Jul 26, 2013 10:29 am Naslov poruke: |
|
|
E sad ide nekakav odgovor tipa "A 'što da ne kompliciram? Moja stvar! Blablabla!"...pa onda ti odbrusiš natrag...pa fajt na užitak auditu i na živce adminima. No, eto...ja se unaprijed ispričavam poštovanom auditu...no, ništa od toga.
Uglavnom...Slajo, u pravu si...no, eto...samo sam pitao radoznalosti radi. Čini mi se da Eton životari od sovjetonostal...pardon...zaglavljenih u 80-ima s područja bivšeg SSSR-a. Koliko će, ne zna se...no, sumnjam da će izdržati još dugo ako se ne prilagode tržištu...jer Veda gazi sve redom. Na udaru su i Badger i Iwata. Spašava ih samo jak brend i ulaganja u inovacije.
A sad odoh nastaviti učiti kineski.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4222 | |
|
Upisano: Pet Jul 26, 2013 11:45 am Naslov poruke: |
|
|
ma ja cu sacekat jos koju godinu i onda ti ga skupo prodat kao umjetninu  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|