Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Aerograf Eton...

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Čet Jul 25, 2013 11:31 am    Naslov poruke: Aerograf Eton... Citiraj ovaj komentar

...iliti Bjelorus (jugonost...pardon...oni zaglavljeni u 80-ima će znati)...da li se još uvijek proizvodi? Mislim...može li se tu šklopociju nabaviti ganc novu?

Navodno je ekipa iz Etona tijekom 90-ih poprilično podigla kvalitetu izrade. Konstrukcija je i dalje ista...no, sad je kromiran i sve dihtuje kako treba.
AleksandarMorozov

PorukaUpisano: Pet Jul 26, 2013 12:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Što je? Nemate pojma...ili...? Wink
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pet Jul 26, 2013 9:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja imam neki aerograph, i to protocni ( citaj - zrak stalno puse, pa treba stavit elektromagnetni ventil za zrak i nozni prekidac)
novi sam kupil prije dve tri godine od Thundercata, al mislim da je on to cuvao sve ove godine...
ma ne kompliciraj, kupi Vedu za 20 dolara, i vozi..ja uzeo i super zadovoljan......iako rus i dalje stoji zlu ne trebaelo Smile))
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
AleksandarMorozov

PorukaUpisano: Pet Jul 26, 2013 10:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E sad ide nekakav odgovor tipa "A 'što da ne kompliciram? Moja stvar! Blablabla!"...pa onda ti odbrusiš natrag...pa fajt na užitak auditu i na živce adminima. No, eto...ja se unaprijed ispričavam poštovanom auditu...no, ništa od toga. Vrag se kesi

Uglavnom...Slajo, u pravu si...no, eto...samo sam pitao radoznalosti radi. Čini mi se da Eton životari od sovjetonostal...pardon...zaglavljenih u 80-ima s područja bivšeg SSSR-a. Koliko će, ne zna se...no, sumnjam da će izdržati još dugo ako se ne prilagode tržištu...jer Veda gazi sve redom. Na udaru su i Badger i Iwata. Spašava ih samo jak brend i ulaganja u inovacije.

A sad odoh nastaviti učiti kineski. Cool
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pet Jul 26, 2013 11:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma ja cu sacekat jos koju godinu i onda ti ga skupo prodat kao umjetninu Smile
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Pet Jul 26, 2013 1:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
ja imam neki aerograph, i to protocni

Umire od smjeha Umire od smjeha Umire od smjeha
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma