Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Ned Kol 27, 2006 10:47 pm Naslov poruke: Gdje kupit figure |
|
|
| Ekipa....gdje kod nas bi mogli imat figure u 1:72 iz wwII. Kad god sam bio u Chipoteci u ZG-u naletio sam samo na moderne vojnike...dali ima u LOM-u? Tam još nisam nikad bio.! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Kol 27, 2006 11:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Čuj nisam ziher ali ako imaju ljude u 35-ici za nadati je da bi ti se moglo posrečiti .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Kol 27, 2006 11:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| bebonja Napisao/la: | Čuj nisam ziher ali ako imaju ljude u 35-ici za nadati je da bi ti se moglo posrečiti .
 |
.....gdje u LOM-u ili Chipoteci?..... i može adresa od LOMa ak nije prob.
A jel ima još gdje 1:72 figura? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Kol 27, 2006 11:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| ja sam ti vidio u lomu hasegavine vojnike u 1:72 ali nisu ti baš bogzna kaj aj mi reci kakvi ti trebaju pa ču ti reć ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 12:03 am Naslov poruke: |
|
|
LoM ti ima Hasegavine i Italeri vojnike. Od Hasegawe bježi, jer su užasni, a Italeri su uglavnom stari ESCI kalupi i to je uglavnom solidno.
Lom ti je u Zg u Radićevoj 13 i Frankopanskoj 22.
Mercator ti ima nešto Revelovih figurica, koje su isto uglavnom solidne.
Za ostale trgovine ne znam... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 12:05 am Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | ja sam ti vidio u lomu hasegavine vojnike u 1:72 ali nisu ti baš bogzna kaj aj mi reci kakvi ti trebaju pa ču ti reć ! |
tream schvabe i ruse. razdoblje rata nebitno.
Ako u lomu ima od Hasegawe -31130 German Infantry Attack Group- onda i ne bi bilo loše uz sve mane tog proizvoda. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 4:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vjeruj nemoj nabavljati te Hasegawine figure nisu nesto, Italeri ti je sad izbacio nove shvabe(WWII German Elite Troops) i super su kao i ruse(WWII Russian Infantry) samo sto su oni u zimskim uniformama pa neznam jel ti to odgovara ali su isto ok. U LOM-u ti i bas nema vise nekakvog izbora tako da pogledaj malo vani sto se nudi...e da preporucio bih ti set od Pegasusa-German Waffen SS 1943 Set1-Set2. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 6:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| a mislim da ti je u Mercatoru najbolji izbor figure sve su Revell ali vrlo vjerojatno češ nać kaj ti treba. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 6:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| sturm Napisao/la: | | Vjeruj nemoj nabavljati te Hasegawine figure nisu nesto, Italeri ti je sad izbacio nove shvabe(WWII German Elite Troops) i super su kao i ruse(WWII Russian Infantry) samo sto su oni u zimskim uniformama pa neznam jel ti to odgovara ali su isto ok. U LOM-u ti i bas nema vise nekakvog izbora tako da pogledaj malo vani sto se nudi...e da preporucio bih ti set od Pegasusa-German Waffen SS 1943 Set1-Set2. |
Hasegawa--------Dobro uvjerio si me....Što se tiče Italerievih setova već ih imam, a ovi Pegasusovi.....eeeee kad bi te negdje mogao nabavit bio bi sretan čovjek
Pogotovo taj set 1 i 2.
traljo: poruka promijenjena dana: Pon Kol 28, 2006 7:09 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 7:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Nadam se da te necu razalostiti ali mislim da neces naci ni na jedne od ovih dvoje za kojesi postao link, ipak nada umire posljednja !
Koliko se sjecam bilo ti je jedino ovih(prvi link) u setu zajedno sa maketom (http://www.revell.de/en/products/model_kits/model_kits/military_figures/?id=204&L=1&KOSCHL=07&KZSLPG=0703&KGSCHL=04&nc=1)....malo dugacak link ...tako ti izgledaju Revell-ovi combi-setovi.
A sto se tice Pegasusa morat ces napraviti on-line shooping ili ako imas nekoga vani angazirati ga da ti ih kupi, tako sam ih ja nabavio !! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 7:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| sturm Napisao/la: | Nadam se da te necu razalostiti ali mislim da neces naci ni na jedne od ovih dvoje za kojesi postao link, ipak nada umire posljednja !
Koliko se sjecam bilo ti je jedino ovih(prvi link) u setu zajedno sa maketom (http://www.revell.de/en/products/model_kits/model_kits/military_figures/?id=204&L=1&KOSCHL=07&KZSLPG=0703&KGSCHL=04&nc=1)....malo dugacak link ...tako ti izgledaju Revell-ovi combi-setovi.
A sto se tice Pegasusa morat ces napraviti on-line shooping ili ako imas nekoga vani angazirati ga da ti ih kupi, tako sam ih ja nabavio !! |
ah.........dum spiro spero........
A ak ništa drugo onda ni ovo nije loše 03161 PzKpfw VI Tiger&German Infantry makar iam već dva ista Tigra od iste firme 
traljo: poruka promijenjena dana: Pon Kol 28, 2006 8:06 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 8:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iman ja punu kesu mališana Afrika Korps. A ja radim u mjerilu za velike dečke 1:35. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 28, 2006 8:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | | Iman ja punu kesu mališana Afrika Korps. A ja radim u mjerilu za velike dečke 1:35. |
Afrika mi baš ne leži......šteta......
Momci hvala na trudu.... valjda budem nešto iskemijo.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 29, 2006 7:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo kako sam zadužio tatu da pogleda u Mercatoru za vojnike, doma je došo praznih ruku... Veli da nema vojnika iz wwII..... samo modernih
E sad jel ima u Zagrebu još jedan Mercator i ak da dali tamo prodaju makete i figure?
U petak idem i ZG pa da znam do tada....
E da skoro zaboravih....dali ko zna kada dolazi nova pošiljka maketa u Chipoteku?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|