Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Na kioscima
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 105, 106, 107  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
graffa

Član od: 07 Stu 2011
Mjesto: velika gorica
PorukaUpisano: Pon Lip 24, 2013 6:28 pm    Naslov poruke: Re: Snast i jedra Citiraj ovaj komentar

barba Napisao/la:
Pozdrav ekipa

Vidim da se polako primičete špagama, koji god kit radili to vam je priča za sebe. Osobno kada radim maketu najviše uživam u drvenom dijelu, nekako znam što i kako i to mi je zadovoljstvo, problem je što ti moji brodovi imaju i jedra, tu sam se dosta mučio i to je bio posao u kojem nisam uživao nego sam ga morao odraditi. NA jednom američkom forumu vidio sam čovjeka kako radi, ima toliko slika, objašnjenja, i video zapise je radio, nekako meni je to pomoglo i moram priznati da sam na gajeti uživao i u tom dijelu.

Dati ću vam link pa pogledajte, ako i vama pomogne biti ću zadovoljan.

http://www.shipsofscale.com/phpBB3/viewtopic.php?f=52&t=47&start=160

Raj za oči. Smile
Ali i ovdje problem sa topovima. Na glavnoj palubi je otvor tako širok da se topovi ne bi mogli uvuči radi ponovnog punjenja jer bi kroz otvor pali na treču palubu.
Na žalost konstantni problem sa kitovima. Confused
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
damacn

Član od: 10 Tra 2012
PorukaUpisano: Čet Lip 27, 2013 9:45 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svim maketarima.
Moze li mi neko ko je reovno kupovao Velike jedranjake, reci koliko je do sada izaslo ukupno topova, zahvaljujem se unaprijed, pozz damir
Natrag na vrh
damacn

PorukaUpisano: Pet Lip 28, 2013 5:05 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Pozz svima
DBezinov zamolio bih vas da mi objasnite ovu sliku, nije mi jasno gdje ovo lijepi, hvala vam unaprijed , damir

Natrag na vrh
dbezinov

Član od: 25 Sij 2013
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Sub Lip 29, 2013 1:16 am    Naslov poruke: Re: Damir, ukrasni vijenac ograde Citiraj ovaj komentar

[quote="damacn"]Pozz svima
DBezinov zamolio bih vas da mi objasnite ovu sliku, nije mi jasno gdje ovo lijepi, hvala vam unaprijed , damir

[img]http://i41.tinypic.com/33k6lhu.jpg[/img][/quote]

Na putu sam pa neću moći imati sve detalje prije ponedjeljka. Koliko vidim, to je ukrasni završetak dijela ograde pramca iz slike uputa br. 43 f, poz. 4.
Trokutastii dio oplate (poz. 4) bi na svom vrhu trebao završiti oblim ukrasnim komadom (vijencem). Još ću provjeriti fotke gdje se to može vidjeti i koje su debljine vijenca i ograde, pa točnije odgovoriti.
Pozz
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
damacn

PorukaUpisano: Sub Lip 29, 2013 3:23 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Hvala vam puno d bezinov, jasno mi je da je to zavrsetak, ali cega nemogu da vidim, ne uklapa se, ipak hvala, pozz damir
Natrag na vrh
dbezinov

PorukaUpisano: Ned Lip 30, 2013 12:02 pm    Naslov poruke: Vijenac na pramčanoj ogradi Citiraj ovaj komentar

Pozdrav damacn,

pogledao sam koliko sam mogao i nisam vidio ništa bolje. Taj se komad lijepi na vrhu trokutastog dijela ograde koji smo postavili prema uputama slika 43 f, pozicija 4. Dakle na vrhu tog dijela ograde i priljubljen uz bok broda.
On treba popuniti i ojačati taj dio, da ne završi samo ogradnom oplatom.

Pozz svima.
Natrag na vrh
damacn

PorukaUpisano: Ned Lip 30, 2013 3:44 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Hvala vam dbezinov, pozz
Natrag na vrh
OutOfFocus

Član od: 22 Tra 2012
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Jul 02, 2013 7:40 am    Naslov poruke: Re: Damir Citiraj ovaj komentar

damacn Napisao/la:
Pozdrav svim maketarima.
Moze li mi neko ko je reovno kupovao Velike jedranjake, reci koliko je do sada izaslo ukupno topova, zahvaljujem se unaprijed, pozz damir

ja sam kod sebe izbrojao 14
damacn

PorukaUpisano: Uto Jul 02, 2013 8:32 am    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Hvala OutOfFocus , pozz
Natrag na vrh
r_faruk

Član od: 28 Lis 2012
PorukaUpisano: Sub Jul 06, 2013 9:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sta je sa brojem 70. Ja ga u Sarajevu ne mogu nigdje da nadjem. Nema ni na jednoj trafici. Kakva je situacija kod vas.
Natrag na vrh
barba

Član od: 05 Svi 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Jul 06, 2013 9:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u zg-u ima
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
damacn

PorukaUpisano: Sub Jul 06, 2013 11:26 am    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Ni kod nas u Mostaru nema broja 70, ja sam nasao,broj 69. Znaci dva puta kupio isti broj, jer u obadva broja su iste stvari (dva topa), pozz
Natrag na vrh
r_faruk

Član od: 28 Lis 2012
PorukaUpisano: Sub Jul 06, 2013 12:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nasao sam broj. dosao je tek danas, a inace dolazi srijedom.....
Natrag na vrh
Sokol

Član od: 16 Lis 2012
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pon Jul 15, 2013 7:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poštovani Dbezinov!
Bio bih Vam vrlo zahvalan kada bi ste mi mogli odgovoriti što se događa sa službom za korisnike"Tisak Media".Naime nikako nemogu stupiti u kontakt putem besplatnog telefona a cijeli posao oko nastavka rada na galijunu mi stoji jer još uvijek nemam brojeve 54 i 55.Također neznam jesu li im ti brojevi uopće vraćeni u skladište.Unaprijed zahvalan.
dbezinov

PorukaUpisano: Pet Jul 19, 2013 4:27 pm    Naslov poruke: Služba za korisnike Citiraj ovaj komentar

[quote="Sokol"]Poštovani Dbezinov!
Bio bih Vam vrlo zahvalan kada bi ste mi mogli odgovoriti što se događa sa službom za korisnike"Tisak Media".Naime nikako nemogu stupiti u kontakt putem besplatnog telefona a cijeli posao oko nastavka rada na galijunu mi stoji jer još uvijek nemam brojeve 54 i 55.Također neznam jesu li im ti brojevi uopće vraćeni u skladište.Unaprijed zahvalan.[/quote]

Bok Sokole, tek sam sada otvorio laptop i vidio tvoju poruku. Godišnji odmori su i reorganirzacija službe, što usporava djelovanja. Skladište je zatrpano i teško prati sve naruđbe. Dali si već naručio te brojeve ili to tek treba obaviti ?

Da se ne mučiš sa telefonom za naruđbe, šalji mail na tisak@tisak.hr, koji je kao i poziv, a ne trebaš čekati slobodnu liniju. Brojevi koje spominješ su se vratili u skladište i mogu se dobiti, ali čeka se red.

Ja ću u ponedjeljak pogledati što se može učiniti i dali je naručeno, ali ne mogu preskočiti red iz skladišta za isporuku.
Pozz
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 105, 106, 107  Naprijed
Stranica 70/107

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma