Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| graffa
 | | Član od: 07 Stu 2011 | | Poruke: 241 | | Mjesto: velika gorica |
|
Upisano: Pon Lip 24, 2013 6:28 pm Naslov poruke: Re: Snast i jedra |
|
|
| barba Napisao/la: | Pozdrav ekipa
Vidim da se polako primičete špagama, koji god kit radili to vam je priča za sebe. Osobno kada radim maketu najviše uživam u drvenom dijelu, nekako znam što i kako i to mi je zadovoljstvo, problem je što ti moji brodovi imaju i jedra, tu sam se dosta mučio i to je bio posao u kojem nisam uživao nego sam ga morao odraditi. NA jednom američkom forumu vidio sam čovjeka kako radi, ima toliko slika, objašnjenja, i video zapise je radio, nekako meni je to pomoglo i moram priznati da sam na gajeti uživao i u tom dijelu.
Dati ću vam link pa pogledajte, ako i vama pomogne biti ću zadovoljan.
http://www.shipsofscale.com/phpBB3/viewtopic.php?f=52&t=47&start=160 |
Raj za oči.
Ali i ovdje problem sa topovima. Na glavnoj palubi je otvor tako širok da se topovi ne bi mogli uvuči radi ponovnog punjenja jer bi kroz otvor pali na treču palubu.
Na žalost konstantni problem sa kitovima.  _________________ Moja su samo moja dobra i loša djela.
Ostalo je Njegovo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
| | Član od: 10 Tra 2012 | | Poruke: 529 | |
|
Upisano: Čet Lip 27, 2013 9:45 pm Naslov poruke: Damir |
|
|
Pozdrav svim maketarima.
Moze li mi neko ko je reovno kupovao Velike jedranjake, reci koliko je do sada izaslo ukupno topova, zahvaljujem se unaprijed, pozz damir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
|
Upisano: Pet Lip 28, 2013 5:05 pm Naslov poruke: Damir |
|
|
Pozz svima
DBezinov zamolio bih vas da mi objasnite ovu sliku, nije mi jasno gdje ovo lijepi, hvala vam unaprijed , damir
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dbezinov
 | | Član od: 25 Sij 2013 | | Poruke: 274 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 29, 2013 1:16 am Naslov poruke: Re: Damir, ukrasni vijenac ograde |
|
|
[quote="damacn"]Pozz svima
DBezinov zamolio bih vas da mi objasnite ovu sliku, nije mi jasno gdje ovo lijepi, hvala vam unaprijed , damir
[img]http://i41.tinypic.com/33k6lhu.jpg[/img][/quote]
Na putu sam pa neću moći imati sve detalje prije ponedjeljka. Koliko vidim, to je ukrasni završetak dijela ograde pramca iz slike uputa br. 43 f, poz. 4.
Trokutastii dio oplate (poz. 4) bi na svom vrhu trebao završiti oblim ukrasnim komadom (vijencem). Još ću provjeriti fotke gdje se to može vidjeti i koje su debljine vijenca i ograde, pa točnije odgovoriti.
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
|
Upisano: Sub Lip 29, 2013 3:23 pm Naslov poruke: Damir |
|
|
| Hvala vam puno d bezinov, jasno mi je da je to zavrsetak, ali cega nemogu da vidim, ne uklapa se, ipak hvala, pozz damir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dbezinov
|
Upisano: Ned Lip 30, 2013 12:02 pm Naslov poruke: Vijenac na pramčanoj ogradi |
|
|
Pozdrav damacn,
pogledao sam koliko sam mogao i nisam vidio ništa bolje. Taj se komad lijepi na vrhu trokutastog dijela ograde koji smo postavili prema uputama slika 43 f, pozicija 4. Dakle na vrhu tog dijela ograde i priljubljen uz bok broda.
On treba popuniti i ojačati taj dio, da ne završi samo ogradnom oplatom.
Pozz svima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
|
Upisano: Ned Lip 30, 2013 3:44 pm Naslov poruke: Damir |
|
|
| Hvala vam dbezinov, pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| OutOfFocus
 | | Član od: 22 Tra 2012 | | Poruke: 71 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 02, 2013 7:40 am Naslov poruke: Re: Damir |
|
|
| damacn Napisao/la: | Pozdrav svim maketarima.
Moze li mi neko ko je reovno kupovao Velike jedranjake, reci koliko je do sada izaslo ukupno topova, zahvaljujem se unaprijed, pozz damir |
ja sam kod sebe izbrojao 14 _________________ Brzina X krivina = slobodno vrijeme |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
|
Upisano: Uto Jul 02, 2013 8:32 am Naslov poruke: Damir |
|
|
| Hvala OutOfFocus , pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| r_faruk
| | Član od: 28 Lis 2012 | | Poruke: 9 | |
|
Upisano: Sub Jul 06, 2013 9:25 am Naslov poruke: |
|
|
| Sta je sa brojem 70. Ja ga u Sarajevu ne mogu nigdje da nadjem. Nema ni na jednoj trafici. Kakva je situacija kod vas. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barba
| | Član od: 05 Svi 2009 | | Poruke: 283 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Jul 06, 2013 9:39 am Naslov poruke: |
|
|
| u zg-u ima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
|
Upisano: Sub Jul 06, 2013 11:26 am Naslov poruke: Damir |
|
|
| Ni kod nas u Mostaru nema broja 70, ja sam nasao,broj 69. Znaci dva puta kupio isti broj, jer u obadva broja su iste stvari (dva topa), pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| r_faruk
| | Član od: 28 Lis 2012 | | Poruke: 9 | |
|
Upisano: Sub Jul 06, 2013 12:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| nasao sam broj. dosao je tek danas, a inace dolazi srijedom..... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sokol
| | Član od: 16 Lis 2012 | | Poruke: 30 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Jul 15, 2013 7:19 am Naslov poruke: |
|
|
Poštovani Dbezinov!
Bio bih Vam vrlo zahvalan kada bi ste mi mogli odgovoriti što se događa sa službom za korisnike"Tisak Media".Naime nikako nemogu stupiti u kontakt putem besplatnog telefona a cijeli posao oko nastavka rada na galijunu mi stoji jer još uvijek nemam brojeve 54 i 55.Također neznam jesu li im ti brojevi uopće vraćeni u skladište.Unaprijed zahvalan. _________________ Sokol |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dbezinov
|
Upisano: Pet Jul 19, 2013 4:27 pm Naslov poruke: Služba za korisnike |
|
|
[quote="Sokol"]Poštovani Dbezinov!
Bio bih Vam vrlo zahvalan kada bi ste mi mogli odgovoriti što se događa sa službom za korisnike"Tisak Media".Naime nikako nemogu stupiti u kontakt putem besplatnog telefona a cijeli posao oko nastavka rada na galijunu mi stoji jer još uvijek nemam brojeve 54 i 55.Također neznam jesu li im ti brojevi uopće vraćeni u skladište.Unaprijed zahvalan.[/quote]
Bok Sokole, tek sam sada otvorio laptop i vidio tvoju poruku. Godišnji odmori su i reorganirzacija službe, što usporava djelovanja. Skladište je zatrpano i teško prati sve naruđbe. Dali si već naručio te brojeve ili to tek treba obaviti ?
Da se ne mučiš sa telefonom za naruđbe, šalji mail na tisak@tisak.hr, koji je kao i poziv, a ne trebaš čekati slobodnu liniju. Brojevi koje spominješ su se vratili u skladište i mogu se dobiti, ali čeka se red.
Ja ću u ponedjeljak pogledati što se može učiniti i dali je naručeno, ali ne mogu preskočiti red iz skladišta za isporuku.
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|