Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 10, 2013 4:37 pm Naslov poruke: F-14B santa cat 1/48 |
|
|
...moja nova maketa...ovo si guštam već dugo....
...nadam se završiti do idućeg Mosona.... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Svi 10, 2013 5:27 pm Naslov poruke: |
|
|
3...2...1... krecemo!
-
siguran sam da ces me s ovim natjerat da otvorim kutiju moje 14-ske i da provirim unutra _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Pet Svi 10, 2013 8:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Ooooooo! Počelo je, ovo definitivno pratim.
Jel ovo cjelokupan aftermarket ili možda još što uleti ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
|
Upisano: Pet Svi 10, 2013 8:58 pm Naslov poruke: |
|
|
...to je za sada sve....ali vidjet ću....dvoumim se samo oko wheel baya....za sada ga mislim štrikati....još pravo nisam ni otvorio kutiju.....još je sve u vrećicama....kad krenem vidjet ću da li mi nešto fali....znam samo da će gun biti na kolicima zajedno sa bubnjem tako da zadrži svoj oblik....spustit ću stepenice...dignuti koćnice....tko zna kaj mi još dođe u hodu.... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Pet Svi 10, 2013 9:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Bice ovo interesantno
Ja sad radim jedan F-14A Hobby boss ali u 1/72 i vrhunska je maketa, ne sumnjam da je i 48ica isto tako dobra |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
|
Upisano: Pet Svi 10, 2013 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
....vjeruj mi to je strašna maketa...možda čak bolja i od hasegawe...samo da ju uspijem složiti onako kako želim.....uf....poslikati ću spruove prije nego počnem... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Svi 10, 2013 10:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Davor Napisao/la: | | ....vjeruj mi to je strašna maketa...možda čak bolja i od hasegawe...samo da ju uspijem složiti onako kako želim.....uf....poslikati ću spruove prije nego počnem... |
Ja sam ju isto bio gledao al najvise me zabrinuo riveting. Nadam se da ces ti to rijesit lijepo _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2447 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 10, 2013 11:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ovaj avion je daleko od mog ikakvog interesa ali budući da je maketa odlična i samim time što je taj avion bio u Hrv. mi je dovoljno da ovaj projekt pratim redovito. Ne sumnjam da ćeš ga odlično napraviti...i kupiti još jednu ili dvije te makete za dijelove. Jer u ovim trenucima dok čitaš ovaj post, osvrni se oko sebe i vjerojatno ti je stolac na kojem sjediš zdrobio Airesovo sjedište ili sl. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Ned Svi 12, 2013 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| I ja ću ovo pratiti sa zanimanjem. Bio sam USS George Washingtonu te 2000 godine pa sam ih imao prilike vidjeti uživo, i još uvijek čuvam VF-103 t-shirt koju smo ja i Nick dobili od pilota Tomcata. Svojednobno sam složio F-14A od Hasegawe. Bio je to OOB projekt ali sams e strahovito namučio jer nema dva djela na maketi koji pašu skupa iako sve super izgleda u kutiji... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
|
Upisano: Uto Svi 14, 2013 9:37 pm Naslov poruke: |
|
|
...otvorio sam cockpit i naprosto sam oduševljen....aires ne radi cockpit za f-14b ali sam uzeo za f-14a i jedina razlika koju sam našao na slikama je u displayu na zadnjoj instrument ploči ....A verzija ima okrugli display dok B verzija ima četvrtasti.....ima razlike u nekoliko prekidača ali nebitno...ako ima neka veća razlika koju nisam uočio svaka opaska je dobro došla...otpilio sam display sa panela sa instrumentima makete i prilagodio ga airesu....evo slikica...
 _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Uto Svi 14, 2013 9:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| uuu ovo izgleda za 5 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Svi 14, 2013 9:50 pm Naslov poruke: |
|
|
ma boleština od detalja,a kaj one uzice(eject) na zicevima nema ili?mislim na vrhu ziceva  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
|
Upisano: Uto Svi 14, 2013 9:52 pm Naslov poruke: |
|
|
...to je u plehovinju....ali mislim da ću ih napraviti od razvučenog sprua... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Svi 14, 2013 10:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Davor Napisao/la: | | ...to je u plehovinju....ali mislim da ću ih napraviti od razvučenog sprua... |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|