Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Ned Svi 14, 2006 8:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Damir Napisao/la: | Kaj nitko od vas 48-masa ne radi sjedala schratchanjem, na bazi postojeceg sjedala (pretpostavljam da je visedjelno u originalu)..?
Jos jedno pitanje: sto radite sa tim brazdama ? Nije valjda da ostavljate kakve jesu ? |
Neke stvari jednostavno ne mozes napraviti sam, da vidis sjedalo znao bi o cemu pricam, ovak ak ga nisi vidio ne mozes komentirati.
Dodaci i/ili scratch su stvar osobnog ukusa i tu se ne treba bas previse raspravljati. Neki vole raditi umjesto kupovati, neki rade samo ako misle da mogu napraviti bolje od kupljenog, a neki samo kupuju.
Brazde - pogledaj malo okohodce tog zrakoplova pa ces vidjeti da se u te brazde i rupe iliti škulje zavuce prljavstina pa se vide "jako tamne crte". U svakom slucaju mislim da je realnije da su "brazde" nego izdignuti paneli, ili josh gore, da nema nicega. Boze moj, mozda bi bilo bolje da su malo plice, ali i ovako je cist ok |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 14, 2006 9:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | Su-17/22 M3 ili M4 su prema nacrtima 99,80% točni po dimanzijama.  |
mene zanima kako si dosao do ovog broja  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 14, 2006 9:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| trut Napisao/la: | | von Stuck Napisao/la: | Su-17/22 M3 ili M4 su prema nacrtima 99,80% točni po dimanzijama.  |
mene zanima kako si dosao do ovog broja  |
broj je odokativan.Tek toliko.A stvarna plastika je uspoređena sa nacrtima.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sgt.dautanec
 | | Član od: 28 Lis 2005 | | Poruke: 473 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Sri Kol 23, 2006 2:20 am Naslov poruke: |
|
|
| Damir Napisao/la: | Mali podsjetnik:
Citava ta serija, 1:48, je proizasla iz iste radionice (OEZ):
Mig-21 MF/Bis - Kopro
Su-7 - Kopro
Su-25 - Kopro
Su-22 - Kopro
Mig-17 - SMER
Su-22 je u OEZ-u napravljen prije 4+ publikacije, a u Kopru su maketu doradili nakon preuzimanja (tada je vec 4+ postojao). |
mene ova 48-ica podsjeca na uvecanog Bileka,cak su i djelovi na stablu,reko bi isti.mislim da to nije Kopro(ili je?)
imam i Panteru Su-17M3 u 72 i definitivno nisu iste makete tj. kalupi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|