Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| miro23
| | Član od: 18 Svi 2012 | | Poruke: 78 | |
|
Upisano: Uto Velj 26, 2013 1:32 am Naslov poruke: Štilac |
|
|
Evo iz ovoga
nastalo ovo:
Uploaded with ImageShack.us
ako zelite na imageshacku mozete skinuti veliku verziju. Ne garantiram da je nacrt 100 % točan jer sam lines plan nasao na internetu na zadnjoj stranici kataloga maketarskog natjecanja. Mislim da je to crtao keber. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| willer
 | | Član od: 03 Tra 2012 | | Poruke: 206 | | Mjesto: Omis/Zadar |
|
Upisano: Sri Velj 27, 2013 8:10 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala Miro, svakako će poslužiti  _________________ www.stari-omis.com |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jedro
 | | Član od: 06 Tra 2011 | | Poruke: 32 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Velj 27, 2013 11:00 am Naslov poruke: stilac |
|
|
| Hvala što si ovo podijelio s nama. Original je bez potpisa ali mogu se kladiti da je Ke_er crtež "potpis je na njegovom načinu rada" kod njega je uvijek problem rad s redalicom i trokutom. Okomica, pravi kut, horizontala i slićno su za njega nepotrebne i izmišljenje stvari bez veze... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| miro23
| | Član od: 18 Svi 2012 | | Poruke: 78 | |
|
Upisano: Sri Velj 27, 2013 11:13 am Naslov poruke: |
|
|
radio sam za velicinu 61 cm kao sto je u maristele za sper 6 mm ali to se moze prilagoditi za svaku drugu mjeru.
Inace sam za to da se pokrene nekakva inicijativa da svi nasi brodovi budu dostupni svima pa da se popularizira nasa hrv flota.
Sve sto imam sam spreman djeliti i raditi na nacrtima.
Ovog stilca cu probati napraviti po ovim nacrtima pa se nadam da ce dobro ispasti.
Jos trebam nabaviti neke info o rigingu i detaljima palube. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| graffa
 | | Član od: 07 Stu 2011 | | Poruke: 241 | | Mjesto: velika gorica |
|
Upisano: Sub Ožu 16, 2013 2:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| miro23 Napisao/la: | radio sam za velicinu 61 cm kao sto je u maristele za sper 6 mm ali to se moze prilagoditi za svaku drugu mjeru.
Inace sam za to da se pokrene nekakva inicijativa da svi nasi brodovi budu dostupni svima pa da se popularizira nasa hrv flota.
Sve sto imam sam spreman djeliti i raditi na nacrtima.
Ovog stilca cu probati napraviti po ovim nacrtima pa se nadam da ce dobro ispasti.
Jos trebam nabaviti neke info o rigingu i detaljima palube. |
Ja sam već prije tražio od administratora da nam otvori novu temu samo za crteže i knjige, ali je podrška ostalih članova foruma bila nikakva.  _________________ Moja su samo moja dobra i loša djela.
Ostalo je Njegovo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|