Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| FLY BY WIRE
 | | Član od: 08 Kol 2012 | | Poruke: 141 | | Mjesto: banjaluka |
|
Upisano: Čet Velj 07, 2013 11:56 pm Naslov poruke: BANJALUKA 2013 MAKETARSKA IZLOZBA |
|
|
Prvi put u mom gradu ja i nekoliko mojih drugova organizujemo maketarsku izlozbu.....plan aktivnosti:
-21.02.2013...otvaranje u 18:00h
-22.02.2013.izlozba cijeli dan
-23.02.2013.izlozba i radionica
-24.02.2013.zatvaranje u 18:00h
izlozba ce biti u DOMU OMLADINE BANJALUKA...ulaz slobodan
i naravno svi su dobrodosli ko god bude mogao doci...
FB stranica http://www.facebook.com/events/133845020111677/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FLY BY WIRE
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 1:27 am Naslov poruke: |
|
|
pocelo je....nas prvenac...evo koja slika slikano mojim mobilnim telefonom dok ne stignu bolje....za pocetak veoma dobra posecenost kako ljudi tako i medija...da ne duzim slede slike
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 8:06 am Naslov poruke: |
|
|
Bravo dečki! Uff vidim lijep Su-37  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 8:16 am Naslov poruke: |
|
|
Vidim ja par stvari koje mi izgledaju jako dobro! A oni Yuvam bilteni na stolu su me najviše razveselili. To se danas već rijetko viđa u papirnatom obliku! Uglavnom samo naprijed!
Pošto nisam upućen, možda je malo OT, zanima me da li je ovo prva maketarska izložba/natjecanje u BIH do sad i da li uopće funkcionira neko organizirano maketarstvo u BIH? Maketara očito ima i to dobrih, ali nikad nisam čuo za neki maketarski klub ili maketarski događaj u BIH do ovog. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
 | | Član od: 10 Stu 2010 | | Poruke: 398 | |
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 10:21 am Naslov poruke: |
|
|
Evo da vam malo prokomentarisem dogadjanja u BL.
Citam stalno kakve sve probleme imaju ljudi kad treba da organizuju neko maketarsko desavanje i zgrazavam se, pa se i pitam odakle im uopste volje da stalno iznova pokusavaju. E tu nastupa nase iskustvo povodom ovoga. Ljudi moji, apsolutno nista od tog bola mi nismo osetili! Svi su nam do te mere izlazili u susret da smo svi ostali zbunjeni, prostor, mediji, reklamiranje, oprema, podrska... Jednostavno shvatis da u ova bolesna vremena kad si naviknut da ti drugi podmecu nogu, gledas sa podozrenjem kad naidjes na sjajne ljude koji te guraju i pomazu. Razlog vise za moje cudjenje je sto je to apsolutno prvi put da se nesto nalik ovome desava u BL, i sto realno ako nisi u ZG ili BG, tesko da mozes da ocekujes da ce biti ozbiljna posecenost.
Cela prica je bila zamisljena da nas 8 izlozi radove, da se bukvalno promovise hobi i ponajvise zainteresuju mladji narastaji za ovaj hobi. Znaci totalno promotivni, a ne takmicarski karakter. Naravno to podrazumeva da mi tokom izlozbe glumimo hostese, da ne cekamo na pitanja nego da ljude uvlacimo u pricu, i jednostavno da opustenom atmosferom privuces ljude. I uspevamo u tome, a imamo jos 3 dana. Da, da, dobili smo prostor na 4 dana za dzabe! Slede jos i radionice, tako da za sada ide sve mnogo bolje nego sto smo ocekivali. Ponavljam, cela prica je zamisljena da afirmise hobi i zainteresuje ljude, a naravno da i nama prija druzenje. Jednostavno, ovo nije kup takmicenje, vec probijanje leda.
Sve se vrlo brizno fotografise, tako da ce te imati izvestaj o tome. _________________ http://zlikovacscale.blogspot.com/
http://www.facebook.com/MaketarskaEkipaBanjaLuke |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5800 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1670 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 12:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Svaka čast momci...Nadam se da će izložba postati redovna svake godine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 12:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka čast dečki  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 1:30 pm Naslov poruke: |
|
|
ma sve se moza, samo treba volja covjeka da odvoji vrijeme za nesto takvo....
svaka cast decki
jel moze koja slika onog ratnog broda sto plovi???mislim da sam prepoznao koji je,al nisam siguran....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 1:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo, lijepo. Super je sto nema problema u organizaciji i sto vlada interes. "inficirajte" sto vise ljudi.
Sad mi pada na pamet da je dobro negdje izloziti i neku nesastavljenu maketu, da laici vide od cega je to sve nastalo... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 2:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Za brod veruj mi ne znam napamet koji je u pitanju, deluje mi kao dosta stariji rad, ali interesantan. Bice slika svakako, samo cekam da ih skupimo na gomilu, pa da na miru pokacimo.
Ne vidi se na ovim slikama, ali po panoima su vec okacene slike raznih faza sastavljanja i farbanja, a i bice o tome mnogo vise reci u subotu kad je radionica. Ponecu ja svog nezavrsenog Stuarta, pa cemo siti iskomentarisati pricu, kako oko sastavljanja, dorade, same ideje, a i bice blisko ljudima jer se taj tenk nalazi na nekih 100 metara od mesta izlozbe. A za samu radionicu ce biti izivljavanje na starom Tamiyinom krampu Panther A, po sistemu svaka ploca, druga prica, a i kolega sprema neka iznenadjenja na tu temu. _________________ http://zlikovacscale.blogspot.com/
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Velj 22, 2013 4:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Iskrene čestitke! Divno je ovo što radite . Nadam se da će izložba privući mlade, te da će ih maketarstvo zainteresovati
Žao mi je što nisam mogao doći (posao), ali se nadam da ću drugi put naći malo vremena!
| Tomo Napisao/la: | | Pošto nisam upućen, možda je malo OT, zanima me da li je ovo prva maketarska izložba/natjecanje u BIH do sad i da li uopće funkcionira neko organizirano maketarstvo u BIH? Maketara očito ima i to dobrih, ali nikad nisam čuo za neki maketarski klub ili maketarski događaj u BIH do ovog. |
Koliko znam ovo je prvi put da se neštop ovakvo organizuje u BiH. Nadam se da je ovo dobar start i da će toga biti još  _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FLY BY WIRE
|
Upisano: Sub Velj 23, 2013 12:56 am Naslov poruke: |
|
|
hvala svima puno......
i ja mislim da je ovo prvo ovakvo desavanje u BIH a definitivno prvo u BL
nadamo se i mi da cemo svake godine bar izlozbu gurat ubuduce |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MASK II
 | | Član od: 06 Ožu 2006 | | Poruke: 49 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sub Velj 23, 2013 7:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Iskrene čestitke!  _________________ Juuuuhu! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
|
Upisano: Sub Velj 23, 2013 7:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Slider, samo da odrzim obecanje u vezi broda. Tipitz je u pitanju, bice slika naravno.
Na nase veliko iznenadjenje podrzali su nas momci iz Panceva i po Divcu poslali nekoliko primeraka sjajnog oklopa i figura. Svaka cast na volji i trudu, vasi smo duznici.
Odrzali smo radionicu i to je bila posebna prica. Sve stolice popunjene, prvi red naravno klinci. Krenem ja prvo sa pricom o modulaciji i onda shvatim da bi im bilo mnogo zaninmljivije da im pokazem fazone sa solju i lakom za kosu. Znajuci da ne znaju da je u publici i moja cerka, pozovem nju da ispuca i ocisti AB. Da ste im videli face... Onda odradim skidanje soli sa jedne ploce, pa ladno prebacim klincu u prvom redu da nastavi. Ahahhaha, tog ponosa, sto njihovog sto majcinskog iz drugih redova. Sve u svemu zaraza se siri i na mladja pokoljenja.
PS zovu nas da prenesemo izlozbu i na neka okolna mesta, kao troskovi puta i klope nisu problem? Mora da ce neka kometa uskoro da zvekne, ovo meni ne deluje "normalno"  _________________ http://zlikovacscale.blogspot.com/
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|