Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| TomislavB
| | Član od: 13 Pro 2012 | | Poruke: 40 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2013 12:17 am Naslov poruke: P: veću količinu 1/35 WW2 maketa |
|
|
Popis i sve ostalo na PM.
hvala
tomislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TomislavB
|
Upisano: Čet Sij 17, 2013 8:23 pm Naslov poruke: Re: P: veću količinu 1/35 WW2 maketa |
|
|
Molim sve koji su mi se danas javljali i tražili popis ili cijene, a to im nisam poslao, da mi se jave ponovo. Greškom sam obrisao sve primljene poruke.
Ispričavam se još jednom.
hvala
tomislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TomislavB
|
Upisano: Ned Sij 20, 2013 3:54 pm Naslov poruke: Re: P: veću količinu 1/35 WW2 maketa |
|
|
Ukoliko netko želi uzeti više maketa, a trenutno nema novaca, možda možemo nešto dogovoriti. Kako u dućanu Carta Magica postoji mogućnost kupovine na rate, a ja tamo trošim dosta love, odaberite makete za veći iznos, odemo u dućan, ja napravim promet u tom iznosu, vi dobijete makete i sve ok. Možete uzeti na 6 ili više rata.
Ovo nije reklama za taj dućan jer je CM sponzor ovog foruma.
pozdrav
tomislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TomislavB
|
Upisano: Čet Velj 21, 2013 10:30 pm Naslov poruke: Re: P: veću količinu 1/35 WW2 maketa |
|
|
Ponavljam oglas. Ostalo je još dosta maketa, a otišla su uglavnom Dragonova vozila.
Popis šaljem na mail ili PM.
tomislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|