Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Kruger
 | | Član od: 19 Sij 2010 | | Poruke: 97 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Ned Sij 20, 2013 10:29 am Naslov poruke: |
|
|
| Nekako imam dojam da je to figura u rangu kvalitete onih Gormita. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kruger
|
Upisano: Ned Sij 20, 2013 9:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Ajd uzmi pa nabaci koju sliku! Ponekad je dovoljan savim mali poticaj za glupost:) Znam iz vlastitog iskustva, hehe.
Ma pretpostavljam o cemu se radi, mozda bi se i dalo malo popraviti figuru bojanjem, ali glavni nedostatak ovakvih stvari je sto nisu u mjerilu. Frodo ce biti isto visok kao Gandalf:( |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Ned Sij 20, 2013 9:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Čini se da su to ove:
Ne izgledaju loše, ali bi volio vidjeti detalje izbliza i kvalitetu odljeva... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
Upisano: Ned Sij 20, 2013 10:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Visina figura je od 4 do 7 cm |
Gandalfa bi bilo dobro dobiti.
Ako se misli štogod bojati ima Hobbit Strategy Battle Game od GW, al dodju para |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kruger
|
Upisano: Uto Sij 22, 2013 7:52 am Naslov poruke: |
|
|
Da, treba slika vece rezolucije, slabo se vide.
Mozda bi se dale bojati.
Izgleda da ih ima jako puno (moras skupit sve fora;) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Uto Sij 22, 2013 11:34 am Naslov poruke: |
|
|
| Meni se čini da je mjerilo veće od 54 mm, a za takvo mjerilo mi se čini dosta grubo - onako na pogled iz daljega su odlične, ali izbliza površine su neravne, detalja premalo... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
Upisano: Uto Sij 22, 2013 11:44 am Naslov poruke: |
|
|
| mislim da piše 4-7 cm i kako kažeš kao broncani kipic prolazi bez problema. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iron
 | | Član od: 15 Ruj 2012 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 22, 2013 7:14 pm Naslov poruke: |
|
|
evo zam da se kasno uključujem, no imao sam priliku bojati jednu figuru koju sam dobio od frenda. Figure bi mogle imati više detalja no obilk im je dobar.
Evo imam ćak i sliku jedne koju sam obojao:
 _________________ Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
A.Einstein
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kruger
|
Upisano: Čet Sij 24, 2013 8:11 am Naslov poruke: |
|
|
@Iron Lijepo izgleda figura, svidaju mi se zemljani tonovi, bas u skladu sa prirodom dwarfa:) Ja bi eventualno jos malo pofarbao ili malo jace posjencao kaput na prsima i napravio manje zjenice na ocima:) Mozes li je staviti kraj ravnala i kliknuti sliku da vidimo "mjerilo"?
@nono_zg hvala na linkovima. Dakle u prvoj seriji ima 17 figura. Valjda ce biti jos serija!? Po videnom volio bih skupiti ekipu patuljaka, golluma i hobbite. Samo njih, jer ostale figure nisu u mjerilu naspram njih pa bi izgledali smjesno jedni kraj drugih. Moramo napraviti Hobbit market ako krenemo u skupljanje da mjenjamo duple i figure koje ne zelimo. Koliko vidim kupuju se na slijepo. Sjecam se kinder jaja kad sam bio mali i onaj osjecaj kad nesta zelis "ddobiti", otpakiras jaje i ono stvarno to dobijes, neprocjenjivo, hehe:) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
Upisano: Čet Sij 24, 2013 11:26 am Naslov poruke: |
|
|
| svaka figura je u tri boje, zlatna, srebrna i bronca. Što je šteta. Probaj nagovoriti tetu u kiosku ta "opipaš" atribute, ovaj vrečicu sa figurom pa možda udješ u štos, kod gandalfa bi se mogo njegov šešir prepoznati pod rukom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Čet Sij 24, 2013 2:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Malo je to sa pregledom vrečica zafrkano,logika je zamjena duplikata a to je zafrkano još više,bit če gadno ako me vide isprid osnovne kako nudim brončanog Gandalfa za vođu orka,ili kronika 92-tijekom razmjene figurica došlo do sukoba u kojem su djeca lakše ozljedila 43 godišnjaka  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iron
 | | Član od: 15 Ruj 2012 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 24, 2013 3:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Kruger Napisao/la: | | @Iron Lijepo izgleda figura, svidaju mi se zemljani tonovi, bas u skladu sa prirodom dwarfa:) Ja bi eventualno jos malo pofarbao ili malo jace posjencao kaput na prsima i napravio manje zjenice na ocima:) Mozes li je staviti kraj ravnala i kliknuti sliku da vidimo "mjerilo"? |
nema problema
jučer sam nabavio goluma i nije baš dobar kao ovaj dwarf, ima puno mjesta(osobito oko ruku) gdje je potrebno kitati i također ima puno crta od odljeva na gotovo nepristupačnim mjestima, i gotovo ih je nemoguće odstraiti a da se ne oštete neki detalji npr. kosa ili prsti _________________ Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
A.Einstein
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|